Ο Δήμος Βριλησσίων τίμησε τους εκπαιδευτικούς που… άφησαν τα σχολικά θρανία
Κοινωνία

Ο Δήμος Βριλησσίων τίμησε τους εκπαιδευτικούς που… άφησαν τα σχολικά θρανία

Τιμητική εκδήλωση για την αφυπηρέτηση των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης οργανώθηκε από τον Δήμο Βριλησσίων στον φιλόξενο και δημιουργικό χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου.

Η εκδήλωση περιλάμβανε ομιλία από τη διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου, Ε. Καλογεράκη, αφηγήσεις και αναμνήσεις από παλιούς μαθητές, σύντομους χαιρετισμούς από τους τιμώμενους εκπαιδευτικούς και απονομή αναμνηστικών, ως ελάχιστη ένδειξη τιμής και ευχαριστιών.

Ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης, κατά την ομιλία του αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, τόνισε:

«Σήμερα τιμούμε τους δάσκαλους που χρόνια τώρα έδιναν και έδειχναν την αγάπη τους στο παιδί. Στο παιδί που δεν ήταν δικό τους, άλλα έγινε δικό τους όταν συνδέθηκε μαζί τους μέσα από την παιδευτική σχέση. Το παιδί που τους εμπιστεύτηκαν να διδάξουν και έγινε άξονας ζωής, της δικής τους, αλλά και του μαθητή. Εκφράζω τις προσωπικές ευχαριστίες σε όλους εσάς, αλλά και εκ μέρους των οικογενειών των μαθητών του Δήμου για το ύψιστο λειτούργημα που επιτελέσατε τόσα χρόνια στη διαμόρφωση χαρακτήρων, με αρετή και αφοσίωση».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι αντιδήμαρχοι Παιδείας & Διά Βίου Μάθησης, Σοφία Χαντζάρα, Υποδομών και Οικονομικών Πόρων, Κωνσταντίνος Βαφειάδης, ο πρόεδρος της Α’ Σχολικής Επιτροπής, Πολίτης Κων/νος, ο οποίος και άνοιξε με χαιρετισμό την εκδήλωση, ο κ. Εγκολφόπουλος Άλκης, πρόεδρος της 2ης Σχολικής Επιτροπής, ο δ/ντής της Α’βάθμιας Εκπαίδευσης Αττικής, Χ. Μπαμπαρούτσης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών «Ο Περικλής», Ν. Τσιρίγος, οι δημ. σύμβουλοι Α. Χριστάκης και Κ. Κάππας και οι διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων.

Την εκδήλωση συνόδευσαν μέλη της Φιλαρμονικής του Δήμου όπου έπαιξαν μουσική.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet