Μαφιόζικη εκτέλεση στα Βριλήσσια
zougla.gr
Κοινωνία

Μαφιόζικη εκτέλεση στα Βριλήσσια

Ένοπλη επίθεση από άγνωστα μέχρι στιγμής άτομα δέχθηκε λίγο μετά τις 15:00 ένας άνδρας ο οποίος βρισκόταν σε πεζοδρόμιο κοντά στη Λεωφόρο Πεντέλης στα Βριλήσσια, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός. Στο σημείο έχουν έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.  Επί τόπου βρέθηκε και ιατροδικαστής, αλλά και κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών. 

Οι δράστες φέρεται να πυροβόλησαν το θύμα μέσα από μια BMW την ώρα που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο στην οδό Υμηττού , σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. Στη συνέχεια έκαψαν το αυτοκίνητο στο Πάτημα Χαλανδρίου και διέφυγαν με μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού. Υπάρχει επίσης περιγραφή που αναφέρει πως ο άνδρας πυροβολήθηκε ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτoκίνητό του.

Το θύμα, ηλικίας 56 ετών όπως έγινε γνωστό, ήταν γνώριμο στις Αρχές. Πρόκειται για τον Δ.Κ. ο οποίος στην πιάτσα είχε το παρατσούκλι «ΚΑΠΕΣ».  Aστυνομικές πηγές κάνουν λόγο για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Επίσης, τονίζουν ότι ο 56χρονος  ήταν κάτοικος Βριλησσίων και φέρεται να έχει εμπλακεί σε δολοφονίες νονών της νύχτας, αλλά και σε εκβιασμούς. Μάλιστα το όνομά του αναφέρεται και στη γνωστή δικογραφία της ΕΥΠ για επίορκους αστυνομικούς. Υψηλόβαθμος αξιωματικός είπε στο zougla.gr πως το θύμα υπήρξε στενός συνεργάτης  του γνωστού εισπράκτοτρα της νύχτας που δολοφονήθηκε το 2019 στο Χαϊδάρι.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο:

Πηγή: zougla.gr/Ρεπορτάζ – φωτογραφίες: Έλενα Καραθάνου, Νίκος Χριστοφάκης/Επιμέλεια: Χρήστος Μαζάνης

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet