Βράβευση Δήμου Βριλησσίων για τη διαχείριση απορριμμάτων με ανακύκλωση στην πηγή
Ποιότητα Ζωής

Βράβευση Δήμου Βριλησσίων για τη διαχείριση απορριμμάτων με ανακύκλωση στην πηγή

Το βραβείο Περιβαλλοντικής Πολιτικής απονεμήθηκε στον Δήμο Βριλησσίων, σε συνεργασία με τον Ειδικό Διαβαθμιδικό Σύνδεσμο Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ) για το έργο «Καινοτόμες Πολιτικές από τη Διαχείριση Απορριμμάτων με Ανακύκλωση στην Πηγή».

Η βράβευση έγινε το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018 στο πλαίσιο της διοργάνωσης «Βραβεία Περιβαλλοντικής Ευαισθησίας ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2018» και στην κατηγορία Βραβεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Την εκδήλωση, η οποία διεξήχθη στο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου «Γιώργος Ηλιόπουλος», διοργάνωσε για 14η συνεχή χρονιά το ECOCITY.

Βραβείο «ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ 2018» στον Δήμο Βριλησσίων

Το βραβείο από πλευράς του Δήμου Βριλησσίων παρέλαβαν ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, Κωνσταντίνος Βαφειάδης, και ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Παναγιώτης Φυκίρης.

Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Κ. Βαφειάδης, δήλωσε:

«Η βράβευση του Δήμου Βριλησσίων αποτελεί σημαντική αναγνώριση για το έργο που κάνουμε στον Δήμο όσον αφορά το πρόγραμμα διαχείρισης και ανακύκλωσης των απορριμμάτων στην πηγή. Και μάλιστα, αξίζει να επισημάνουμε, ότι δεν υπάρχει όφελος μόνο για το περιβάλλον αλλά και για τον δημότη αφού το πρόγραμμα λειτουργεί ανταποδοτικά και σε οικονομικό επίπεδο για αυτόν».

O αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Π. Φυκίρης, δήλωσε:

«Ευχαριστούμε για τη σημαντική διάκριση του Δήμου Βριλησσίων στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων. Εδώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους πολίτες που έχουν κατανοήσει, συμμετέχουν και στηρίζουν ενεργά την καινοτόμα πολιτική της Διαλογής στην Πηγή των απορριμμάτων».

 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet