Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας: Προβλήματα ασφαλείας στο θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη»
Πολιτική

Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας: Προβλήματα ασφαλείας στο θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη»

Προβλήματα ασφαλείας σε πολιτιστικούς χώρους του Δήμου Βριλησσίων επισημαίνει με ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη Βριλήσσια Δήμος Δημιουργίας. Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε ατύχημα στο (πρόσφατα αναβαθμισμένο) θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη» στις 29/6 και για τον λόγο αυτό απευθύνει μια σειρά από ερωτήματα στη δημοτική αρχή.

Η πλήρης ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης, από την οποία και η φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο, έχει ως εξής:

«Το Σάββατο 29/6 στο Θέατρο Αλίκη Βουγιουκλάκη γίναμε μάρτυρες ενός πολύ επικίνδυνου ατυχήματος.

Θεατής παράστασης κυριολεκτικά “πέρασε μέσα” από ξύλινο σκαλί της εξέδρας με κίνδυνο να τραυματιστεί σοβαρότατα.

Πριν λίγες ημέρες σε δελτίο τύπου της Διοίκησης Πισιμίση γινόταν λόγος για: Εργασίες αισθητικής και λειτουργικής αναβάθμισης στο θέατρο “Αλίκη Βουγιουκλάκη”.

Στο πλήρες ανακαινισμένο κτίριο με εργασίες που έγιναν πέρυσι έγινε απλός ελαιοχρωματισμός, ενώ στα υφιστάμενα παγκάκια προστέθηκαν ζαρντινιέρες, που ακούγεται ότι προήλθαν από χορηγία.

Και το βασικό ερώτημα είναι: Έγινε η ετήσια συντήρηση των δοκαριών και των καθισμάτων της εξέδρας; Ή αποφασίστηκε να καταναλωθεί η χορηγία στις ζαρντινιέρες; Αλήθεια, πόσο κόστισαν οι ζαρντινιέρες; Και πόσο θα κόστιζε η συντήρηση των δοκαριών προς όφελος της ασφάλειας των θεατών;

Για άλλη μια φορά, η ουσία παραλείπεται προς όφελος των ωραίων φωτογραφιών, με την δημοτική αρχή να μας υπενθυμίζει πως η επικοινωνιακή της πολιτική βρίσκεται στην κορυφή της ιεράρχησής της. Με αποτέλεσμα να έρχονται σε δεύτερη μοίρα τα ουσιώδη, όπως η ασφάλεια».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet