Γ. Παπαδημητρίου: Ο δήμαρχος να αφήσει τις φωτογραφίσεις και να καλύψει τις ανάγκες των αθλητικών σωματείων
Αθλητισμός

Γ. Παπαδημητρίου: Ο δήμαρχος να αφήσει τις φωτογραφίσεις και να καλύψει τις ανάγκες των αθλητικών σωματείων

Παρέμβαση στο θέμα που έχει προκύψει μεταξύ του αθλητικού σωματείου «Τυφών» και του Δήμου Ηρακλείου Αττικής πραγματοποιεί ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπαδημητρίου.

Όπως σημειώνει στη σχετική ανακοίνωσή του, «για ακόμη μια φορά, επί των ημερών της δημοτικής αρχής του Νίκου Μπάμπαλου, η ομαλή λειτουργία των τμημάτων των αθλητικών σωματείων του Ηρακλείου Αττικής και ειδικότερα του Α.Σ “Τυφών”, τίθεται εν αμφιβόλω. Αιτία για αυτό οι επιπόλαιοι και αναποτελεσματικοί χειρισμοί της διοίκησης του Δήμου στο μέτωπο του αθλητισμού και οι ατέρμονες συζητήσεις – εδώ και μια τετραετία – για τη διάθεση του Κλειστού Γυμναστηρίου της Οδού Ζεφύρου στην Καναπίτσα».

Το απόγευμα της Τρίτης 23 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στα γραφεία του Τυφώνα ανάμεσα στον πρόεδρο του Δ.Σ. του Α.Σ., Βαγγέλη Νικολάου, τον υπεύθυνο των τμημάτων βόλεϊ, Νίκο Σικιώτη και τον υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου Αττικής Γιώργο Παπαδημητρίου, ο οποίος έχει θέσει επανειλημμένως το ζήτημα ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου στη διάρκεια της τρέχουσας δημοτικής περιόδου και έχει ζητήσει επιτακτικά την αναθεώρηση του κανονισμού λειτουργίας του Κλειστού Γυμναστηρίου και «την εναρμόνισή του με τις πραγματικές ανάγκες των αγωνιστικών υποχρεώσεων των αθλητικών φορέων του Ηρακλείου Αττικής».

«Η συνάντηση με τους ιθύνοντες του Α.Σ. “Τυφών” ήρθε ως απόρροια των καταγγελιών που έθεσε το συγκεκριμένο Σωματείο σε δημόσιο επίπεδο, τόσο σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και με τη μορφή ανακοινώσεων στον τοπικό Τύπο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» όπως επισημαίνει ο δημοτικός σύμβουλος.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Παπαδημητρίου κατήγγειλε τη δημοτική αρχή για «μεροληπτική στάση απέναντι στους ανθρώπους του Α.Σ “Τυφών”, στους αθλητές και στις οικογένειές τους» και δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μέρες και ώρες των αγωνιστικών τμημάτων του Τυφώνα η διοίκηση έβαλε παράλληλα άλλες δραστηριότητες, με άμεσο κίνδυνο το Σωματείο να χάσει βαθμούς, αν δεν βρει αλλού έδρα. Τα τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ έχουν δηλώσει ως έδρα τους το κλειστό μας Γυμναστήριο και είναι εντελώς παράλογο να διαταράσσουμε τους αγώνες τους».

Στη συνέχεια της τοποθέτησής του, ο υποψήφιος δήμαρχος πρόσθεσε: «Είναι αναγκαία, όσο ποτέ, η αναθεώρηση του κανονισμού λειτουργίας του Κλειστού Γυμναστηρίου. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με τους αγώνες των παιδιών του Ηρακλείου. Προτεραιότητα για εμάς δεν έχουν οι φωτογραφίες και οι απονομές του δημάρχου σε κάθε είδους εκδήλωση στο κλειστό της Καναπίτσας, αλλά οι αγωνιστικές ανάγκες των αθλητικών σωματείων της πόλης μας. Στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα αναφερθούμε εκτενώς στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι φορείς του Αθλητισμού στο Ηράκλειο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet