Μήνυμα κατά της βίας από τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ηρακλείου Αττικής & ΑΕΚ
Αθλητισμός

Μήνυμα κατά της βίας από τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ηρακλείου Αττικής & ΑΕΚ

Μήνυμα ότι ο υγιής Αθλητισμός μπορεί να στηριχτεί στα παιδιά έστειλαν οι αθλητές των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και οι συναθλητές τους στα αντίστοιχα τμήματα υποδομών της ΑΕΚ, οι οποίοι συναντήθηκαν σε μια σειρά φιλικών ποδοσφαιρικών αγώνων στο Ηράκλειο Αττικής, στο περιθώριο της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των δημοτικών Ακαδημιών.

Χωρίς νικητές και ηττημένους, με συνθήματα, όχι υβριστικά, αλλά για την άρνηση της βίας, την υπεράσπιση της άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι, τα παιδιά των δύο ακαδημιών αναμετρήθηκαν σε 20λεπτους αγώνες στο δημοτικό γήπεδο Κύμης, προσφέροντας αγνό θέαμα σε γονείς και λοιπούς θεατές.

Με την ευκαιρία, ο Δήμος τίμησε τα τμήματα υποδομών της ΑΕΚ στο πρόσωπο του υπευθύνου τους, παλιού αστέρα της ομάδας, Τάκη Στυλιανόπουλου.

«Στέλνουμε μήνυμα ότι μπορεί να υπάρξει και ο σωστός αθλητισμός στη χώρα μας, ο αθλητισμός που δεν είναι θύμα της βίας και των συμφερόντων. Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά και τους προπονητές και των δύο ομάδων που συμβάλλουν αποφασιστικά στη διαμόρφωση αυτού του καλύτερου αύριο», υπογράμμισε ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης ΚΕΑΕΔΗΑ, Νίκος Μπαρμπούνης, υπό την ευθύνη της οποίας λειτουργούν οι Ακαδημίες του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

«Όταν ο αθλητισμός λειτουργεί σωστά, λειτουργεί αγνά, παράγει Παιδεία, διαμορφώνει καλύτερους ανθρώπους. Αυτός είναι ο στόχος των Ακαδημιών ποδοσφαίρου του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Μέσα από τις νέες γενιές φτιάχνουμε ένα ελπιδοφόρο μέλλον», τόνισε στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet