Χιλιάδες παιδιά και επισκέπτες στην 28η «Γυμναστράδα» Δήμου Ηρακλείου Αττικής
Αθλητισμός

Χιλιάδες παιδιά και επισκέπτες στην 28η «Γυμναστράδα» Δήμου Ηρακλείου Αττικής

Μια μεγάλη γιορτή του Αθλητισμού και της Ζωής αποτέλεσε, για ακόμα μια χρονιά, η θρυλική «Γυμναστράδα» του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Πάνω από 120 αθλητικοί σύλλογοι και φορείς, χιλιάδες αθλητές -κυρίως παιδιά-και ακόμα περισσότεροι θεατές βρέθηκαν στο ταπί και τις εξέδρες του δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου «Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη» το τριήμερο 1 – 3 Ιουνίου 2018, στο 28ο Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους.

Και ήταν πράγματι για όλους, αφού στα 110 και πλέον προγράμματα, που παρουσιάστηκαν στις τρεις ημέρες της Γυμναστράδας, συμμετείχαν παιδιά όλων των ηλικιών, αγόρια και κορίτσια, από πόλεις όλης της Αττικής και της επαρχίας. Αλλά και μεγάλα παιδιά, τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου, που απέδειξαν ότι η άθληση ταιριάζει σε όλες τις φάσεις της ζωής.

Αφιερωμένη φέτος στην Ειρήνη, η «Γυμναστράδα» έδωσε την ευκαιρία στους αθλητές να δείξουν τι μπορούν να κάνουν στο ταπί, στέλνοντας την ίδια στιγμή μηνύματα ανθρωπισμού και αλληλεγγύης. Έτσι, πολλά προγράμματα είχαν ως θέμα την Ειρήνη των λαών, την προστασία του Περιβάλλοντος, την εξέλιξη της Κοινωνίας, το επικίνδυνο αλλά και το αισιόδοξο μέλλον της Ανθρωπότητας.

«Στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής έχουμε μια ευχάριστη συνάμα όμως και σημαντική ευθύνη: να δίνουμε βήμα στις καλλιτεχνικές, τις δημιουργικές και τις αθλητικές ανησυχίες και δραστηριότητες των Ηρακλειωτών, κυρίως δε των νέων ανθρώπων. Και είναι τόσες πολλές αυτές που, χρόνο με τον χρόνο, πρέπει να ανεβάζουμε και να περνάμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Είναι όμως αυτή η ζωντάνια και η δημιουργία που γεννά ελπίδα, γεννά ένα καλύτερο κόσμο», το μήνυμα της αντιδημάρχου, Δέσποινας Αϊβατζίδου-Ποριώτου.

«Η φετινή Γυμναστράδα μας έδωσε την ευκαιρία να γιορτάσουμε όλα αυτά που μας ενώνουν και εκείνα που μας κάνουν να αισιοδοξούμε για το μέλλον. Όλα αυτά που φέρνουν την ειρήνη και την ομόνοια, στις ψυχές μας, στον συνάνθρωπο και τελικά στον κόσμο.

»Θέλω να ευχαριστήσω όσους ανθρώπους στήριξαν και εργάστηκαν για τη φετινή διοργάνωση, από τους συνεργάτες μου στη διοίκηση μέχρι τους έμπειρους υπαλλήλους του Δήμου που ακούραστα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να φέρουμε εις πέρας μια από τις καλύτερες διοργανώσεις των τελευταίων ετών», σχολιάζει ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet