Ετοιμαζόμαστε για τον 10ο Λαϊκό Ηράκλειο Δρόμο την Κυριακή 27 Νοεμβρίου
Αθλητισμός

Ετοιμαζόμαστε για τον 10ο Λαϊκό Ηράκλειο Δρόμο την Κυριακή 27 Νοεμβρίου

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής καλεί όλους τους φίλους του αθλητισμού -μικρούς και μεγάλους- να τρέξουν μαζί στους δρόμους της πόλης συμμετέχοντας στον 10ο Λαϊκό Ηράκλειο Δρόμο, ο οποίος διεξάγεται την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, με ώρα εκκίνησης στις 10 το πρωί, από τη συμβολή των οδών Κουντουριώτου και Νεότητος (αφετηρία & τερματισμός στο ίδιο σημείο).

Μοναδική προϋπόθεση, εκτός από την αγάπη για την άθληση και τη γυμναστική, οι αθλητές και αθλήτριες που θέλουν να τρέξουν να μην αντιμετωπίζουν κάποιο απαγορευτικό θέμα υγείας και να έχουν συμπληρώσει το 6ο έτος της ηλικίας τους κατά την ημέρα δήλωσης συμμετοχής τους. Αθλητές και αθλήτριες μικρότεροι των 18 ετών μπορούν να συμμετάσχουν κατόπιν υπεύθυνης δήλωσης του κηδεμόνα.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως και την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στα σημεία:

  • Δημοτικό γυμναστήριο οδού Πλαπούτα 78, καθημερινές 09.00 – 21.00.
  • Δημοτικό γυμναστήριο οδού Καζαντζάκη 28, καθημερινές 09:00 – 21:00.
  • Δημαρχείο Τμήμα Αθλητισμού (1ος όροφος), καθημερινές 08:00 – 14:00.

10ο Λαϊκός Ηράκλειος ΔρόμοςΟ Λαϊκός Δρόμος αποτελείται από τρεις μεγάλες κατηγορίες – διαδρομές, από όπου θα προκύψουν οι νικητές σε διακριτές υποκατηγορίες ανά διαδρομή.

Συγκεκριμένα:

  • Στα 1.500 μέτρα θα τρέξουν αγόρια και κορίτσια σε ηλικίες Δημοτικού Σχολείου. Θα ανακηρυχτούν νικητές για τις εξής υποκατηγορίες:

(1)   Αγόρια – Κορίτσια Α΄, Β’ και Γ’ Δημοτικού.

(2)   Αγόρια – Κορίτσια Δ’, Ε’ και ΣΤ’ Δημοτικού.

  • Αντίστοιχα, στα 4.000 μέτρα θα τρέξουν αγόρια και κορίτσια σε ηλικίες Γυμνασίου – Λυκείου. Θα ανακηρυχτούν νικητές για τις εξής υποκατηγορίες:

(1)   Αγόρια – Κορίτσια Γυμνασίου.

(2)   Αγόρια – Κορίτσια Λυκείου.

  • Ομοίως, στα 4.000 μέτρα θα τρέξουν και οι ενήλικες. Θα ανακηρυχτούν νικητές για τις εξής υποκατηγορίες:

(1) Άνδρες – Γυναίκες 18 έως 35 ετών.

(2) Άνδρες – Γυναίκες 35 ετών και άνω.

Οι τρεις πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας (αγόρια, κορίτσια χωριστά) θα λάβουν αντίστοιχο μετάλλιο και ο πρώτος νικητής κύπελλο. Όλοι οι αγωνιζόμενοι θα λάβουν αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής.

Περισσότερες πληροφορίες για τον 10ο Λαϊκό Ηράκλειο Δρόμο (όπως η ακριβής διαδρομή του αγώνα, όροι και διαδικασία συμμετοχής κτλ) στην ιστοσελίδα του Δήμου Ηρακλείου Αττικής και στο τηλέφωνο 213 2000107.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet