Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Δωρεάν εκμίσθωση της Βίλας Αλίκη για ακόμη δύο χρόνια
Κοινωνία

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Δωρεάν εκμίσθωση της Βίλας Αλίκη για ακόμη δύο χρόνια

Τη δωρεάν εκμίσθωση της Βίλας Αλίκη για ακόμη δύο χρόνια ανακοίνωσε ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος, στην πρόσφατη συνάντησή του με τον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Αντώνιο Αυγερινό, στο δημαρχιακό μέγαρο Ηρακλείου.

Όπως αναφέρεται, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα και επικεντρώθηκε στην αγαστή και μακροχρόνια συνεργασία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με τον Δήμο Ηρακλείου, λόγω του Κέντρου Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) που διατηρεί ο ΕΕΣ στην περιοχή. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Μπάμπαλος ανακοίνωσε στον πρόεδρο του ΕΕΣ την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να ανανεώσει για τα επόμενα δύο χρόνια τη δωρεάν εκμίσθωση της «Βίλα Αλίκη», όπου στεγάζεται το ΚΑΠΗ του ΕΕΣ. Παράλληλα, συζητήθηκαν νέες από κοινού δράσεις, με γνώμονα πάντα την άμεση ανακούφιση και ενίσχυση των ευάλωτων συνανθρώπων.

Το ΚΑΠΗ του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Ηράκλειο Αττικής για περισσότερα από 40 χρόνια φιλοξενεί ηλικιωμένους προσφέροντας φροντίδα, στοργή, περίθαλψη και κοινωνική επανένταξη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet