Ηράκλειο Αττικής: «Φιξ your date» – Ηλεκτρονική δήλωση ημερομηνίας για μικρές, ιδιωτικές εκδηλώσεις στο Κτήμα Φιξ
Κοινωνία

Ηράκλειο Αττικής: «Φιξ your date» – Ηλεκτρονική δήλωση ημερομηνίας για μικρές, ιδιωτικές εκδηλώσεις στο Κτήμα Φιξ

Ένα νέο, σύγχρονο και εύκολο τρόπο για να δηλώνουν οι πολίτες τις ημερομηνίες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν κάποια μικρή, ιδιωτική εκδήλωση μέσα στο Κτήμα Φιξ (όπως παιδικό πάρτι), κατά τις ημέρες και τις ώρες της λειτουργίας του πάρκου, δίνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής. Πλέον όσες και όσοι θέλουν να πραγματοποιήσουν μια αντίστοιχη, μικρής έκτασης, εκδήλωση μπορούν να το δηλώνουν ηλεκτρονικά μέσα από την ειδική πλατφόρμα «Φιξ your date», που δημιουργήθηκε στην ιστοσελίδα του Κτήματος (ktimafix.gr) με σύνδεσμο ktimafix.gr/booking.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να επιδείξουν προσοχή καθώς η ηλεκτρονική δήλωση της ημερομηνίας για την οποιαδήποτε εκδήλωση είναι υποχρεωτική. Σε περίπτωση μη δήλωσης, ο Δήμος επιφυλάσσεται να μην επιτρέψει την πραγματοποίησή της.

Όλες οι εκδηλώσεις εντός του Κτήματος γίνονται χωρίς αντίτιμο. Ο Δήμος ζητά τις δηλώσεις για να υπάρχει ο βέλτιστος δυνατός προγραμματισμός, αλλά και η ανάληψη ονομαστικής ευθύνης για τη διατήρηση της εικόνας του πάρκου (καθαρισμός μετά την εκδήλωση, συμμόρφωση με τους κανόνες λειτουργίας, σεβασμός στους άλλους επισκέπτες κτλ).

Για περίπτωση ανάγκης και μόνο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικώς στους αριθμούς 213 2000286 και 213 2000169 (εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για το Κτήμα Φιξ Μαριάννα Ζούρου).

Σε επόμενη φάση, στην ίδια πλατφόρμα και για τους ίδιους σκοπούς θα ενταχθούν και τα υπόλοιπα πάρκα της πόλης.

«Ας παραμείνουμε υπεύθυνοι ενώ απολαμβάνουμε τις όμορφες στιγμές στο πάρκο του Δήμου μας, το μεγαλύτερο πάρκο της πόλης. Mε την συνεργασία όλων, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ακόμα καλύτερο προορισμό για όλους και να απολαμβάνουμε τα δημοτικά πάρκα με ασφάλεια», αναφέρει σχετικώς με την πρωτοβουλία ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής Νίκος Μπάμπαλος.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet