Κόκκινη Ρωγμή: Δίνουμε αγωνιστικό «παρών» στις 17/3 στο Σύνταγμα και στις 20/3 στην Ομόνοια
Κοινωνία

Κόκκινη Ρωγμή: Δίνουμε αγωνιστικό «παρών» στις 17/3 στο Σύνταγμα και στις 20/3 στην Ομόνοια

Η Κόκκινη Ρωγμή χαιρετίζει τους χιλιάδες διαδηλωτές σε δεκάδες συνοικίες και πόλεις σε όλη τη χώρα που κατέβηκαν μαζικά στους δρόμους μέσα στο Σαββατοκύριακο, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενάντια στην κυβέρνηση της αστυνομικής βίας, της καταστολής, της λιτότητας, του σεξισμού και του ρατσισμού, όπως ενημερώνει ο δημοτικός σύμβουλος Ηρακλείου Αττικής, επικεφαλής του συνδυασμού, Γιώργος Ράγκος.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, ο κ. Ράγκος σημειώνει τα εξής:

Στο Ηράκλειο πάνω από 1.000 άτομα διαδηλώσαμε την Κυριακή 14 Μαρτίου στις γειτονιές μας, ύστερα από κάλεσμα της Κόκκινης Ρωγμής και άλλων συλλογικοτήτων, σε μία από τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις στη πόλη μας.

Εκκωφαντική ήταν η απουσία και της δημοτικής αρχής, αλλά και των περισσότερων δημοτικών παρατάξεων στη διαδήλωση της Κυριακής. Η συμπόρευση της ηγεσίας του Δήμου, αλλά και της αντιπολίτευσης με την κυβερνητική πολιτική έρχεται σε αντίθεση με το λαϊκό αίσθημα.

Συνεχίζουμε! Καλούμε όλες και όλους που διαδηλώσαμε μαζί να δώσουμε συνέχεια με τη συμμετοχή μας στο κάλεσμα της ΟΕΝΓΕ την Τετάρτη 17/3, για την υγεία του λαού, στο Σύνταγμα στις 6 και μισή το απόγευμα και στη συγκέντρωση για τη Διεθνή Ημέρα Δράσης Ενάντια στον Φασισμό και τον Ρατσισμό το Σάββατο 20 Μαρτίου, στις 3μμ στην Ομόνοια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet