Σε επιφυλακή ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για τυχόν προβλήματα από τον σεισμό
Κοινωνία

Σε επιφυλακή ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής για τυχόν προβλήματα από τον σεισμό

Ελάχιστες αναφορές για μικροζημιές σε σπίτια του Ηρακλείου Αττικής έχει λάβει ο Δήμος λίγες ώρες μετά τον σεισμό που σημειώθηκε στην Αττική.

Ο Δήμος βρίσκεται σε επιφυλακή για τυχόν προβλήματα από τον σεισμό, όπως επισημαίνει στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Λίγες ώρες από τον σεισμό και υπάρχουν ελάχιστες μόνο αναφορές για μικροζημιές σε σπίτια της πόλης. Για τους Ηρακλειώτες που τυχόν θα θελήσουν να ελεγχθούν οι οικίες τους, η Περιφέρεια Αττικής, στο αμέσως επόμενο διάστημα, θα ορίσει τα σχετικά κλιμάκια ελέγχου, καθώς και το τηλεφωνικό νούμερο στο οποίοι οι πολίτες θα μπορούν να απευθύνονται για να κλείσουν το απαιτούμενο ραντεβού. Εννοείται πως για όποιες εξελίξεις θα υπάρχει ενημέρωση και από εδώ και από την ιστοσελίδα μας www.iraklio.gr.

Αμέσως μετά τον σεισμό και πριν την ανωτέρω ανακοίνωση, ο Δήμος είχε εκδώσει την εξής ανακοίνωση, με σκοπό την τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών:

Ψυχραιμία και όχι πανικός. Ο σεισμός ήταν αρκετά δυνατός, βεβαίως αισθητός και στην πόλη μας, αλλά μέχρι τώρα δεν έχουμε αναφορές ή εικόνα για σοβαρές ζημιές, πόσο μάλλον θέματα με συνανθρώπους μας. Εντούτοις οι υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου Αττικής είναι σε επιφυλακή για παν ενδεχόμενο, ξεκινώντας από την επιθεώρηση όλης της πόλης για τυχόν προβλήματα. Μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας εάν υπάρξει το οποιοδήποτε πρόβλημα στο τηλέφωνο 210 2838065.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet