Στη γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος του δημοτικού ραδιοφώνου Ηρακλείου Αττικής η αντιπεριφερειάρχης Λ. Κεφαλογιάννη
Κοινωνία

Στη γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος του δημοτικού ραδιοφώνου Ηρακλείου Αττικής η αντιπεριφερειάρχης Λ. Κεφαλογιάννη

Mε αφορμή την 5η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα του Περιβάλλοντος, η αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη συμμετείχε στη δράση του δημοτικού ραδιοφώνου Ηρακλείου Αττικής «Επικοινωνία 94FM», στην κεντρική πλατεία της πόλης, στέλνοντας το μήνυμα της αξίας της συμμετοχής όλων σε καλές πρακτικές ανακύκλωσης.

Η κ. Κεφαλογιάννη έδωσε συγχαρητήρια στη δημοτική αρχή αλλά και στη διεύθυνση του «Επικοινωνία 94FM, τον διευθυντή Β. Νομικό και την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα του ραδιοφώνου, για την εξαιρετική πρωτοβουλία, σημειώνοντας: «Είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι σε αυτήν τη μεγάλη γιορτή που συνδυάζει την ενημέρωση με την ευαισθητοποίηση».

Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος είναι μια υπενθύμιση ότι οι ενέργειες των ανθρώπων για την πλαστική ρύπανση έχουν σημασία με την αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα να τονίζει μεταξύ άλλων:

«Για τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη και για όλους εμάς στη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής τα ζητήματα που αφορούν στην προστασία του Περιβάλλοντος, και ιδιαίτερα το κομμάτι της ανακύκλωσης, αποτελούν βασική  προτεραιότητα. Πυξίδα μας πάντα σε συνεργασία με τους Δήμους, είναι να κερδίσουμε το στοίχημα και να κάνουμε την Αττική, μία πρότυπη πράσινη Περιφέρεια. Σε αυτήν την προσπάθεια η εκπαίδευση των παιδιών που αποτελούν τους αυριανούς πολίτες είναι πολύ σημαντική».

Η κ. Κεφαλογιάννη αναφέρθηκε επίσης στην προώθηση μιας νέας «πράσινης» αντίληψης και στην ολοκληρωμένη εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών με το πρόγραμμα «The Green City» στα σχολεία της Περιφέρειας, διότι, όπως είπε, «η εκπαίδευση στα ζητήματα ανακύκλωσης διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της περιβαλλοντικής συνείδησης των παιδιών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet