Συνεχίζονται και το 2020 οι ασφαλτοστρώσεις στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Συνεχίζονται και το 2020 οι ασφαλτοστρώσεις στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Με γοργά και σταθερά βήματα προχωράει η φετινή, μεγάλη εργολαβία της ασφαλτόστρωσης των προβληματικών οδών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, όπως ενημερώνει η διοίκηση του Δήμου. Με χρηματοδότηση που αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ, κονδύλι που διεκδίκησε και πήρε η δημοτική αρχή του δημάρχου Νίκου Μπάμπαλου από τα προγράμματα της Περιφέρειας Αττικής, το πακέτο ασφαλτοστρώσεων για το 2019 είναι, σύμφωνα με τη διοίκηση, το μεγαλύτερο από όσα έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στην πόλη, επισκευάζοντας περίπου 65 οδούς και τις παρόδους τους.

Ήδη, ο μεγαλύτερος αριθμός της σχετικής λίστας των δρόμων του Ηρακλείου έχει καλυφθεί, είτε με την επίστρωση νέου οδοστρώματος, είτε με την τοποθέτηση κυβόλιθων, ειδικά σε στενές, συνοικιακές οδούς, μετατρέποντάς τους σε δρόμους ήπιας κυκλοφορίας. 

Οι παρεμβάσεις συνεχίζονται με την ασφαλτόστρωση, αυτές τις ημέρες, οδών στη βόρεια πλευρά της πόλης, ενώ θα προχωρήσουν το επόμενο διάστημα και σε άλλους δρόμους, με χαρακτηριστικότερα τα έργα στο υπόλοιπο της οδού Πεύκων.

«Τα έργα αναβάθμισης του οδικού δικτύου της πόλης ήταν από τα πρώτα που βάλαμε μπροστά στην αρχή της πρώτης μας θητείας το 2014, συνεχίσαμε για κάθε χρόνο και συνεχίζουμε ακόμα, έως ότου όλο το Ηράκλειο αποκτήσει δρόμους ασφαλείς και λειτουργικούς, όπως αξίζει δηλαδή στους Ηρακλειώτες», σχολιάζει ο δήμαρχος Ν. Μπάμπαλος.

Ασφαλτοστρώσεις στο Ηράκλειο Αττικής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet