Όλα έτοιμα για την εκλογική διαδικασία στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής – Οδηγίες για πολίτες και δικαστικούς αντιπροσώπους
Κοινωνία

Όλα έτοιμα για την εκλογική διαδικασία στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής – Οδηγίες για πολίτες και δικαστικούς αντιπροσώπους

Όλα τα απαραίτητα μέτρα και ενέργειες για να κυλήσει ομαλά η εκλογική διαδικασία της Κυριακής έχει λάβει ή προγραμματίσει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, στο κομμάτι τουλάχιστον που αφορά τη δική του αρμοδιότητα και ευθύνη, όπως αναφέρει η δημοτική αρχή.

Ήδη οι εκλογικοί κατάλογοι έχουν αναρτηθεί σε εμφανή σημεία της πόλης, ενώ το εκλογικό υλικό θα είναι από την Παρασκευή διαθέσιμο για τους δικαστικούς αντιπροσώπους. Επίσης την Παρασκευή, ημέρα που κλείνουν τα σχολεία – εκλογικά κέντρα, τα συνεργεία του Δήμου θα προετοιμάσουν κατάλληλα τις σχολικές αίθουσες ως εκλογικά τμήματα. Τις ημέρες έως τις εκλογές οι διοικητικές υπηρεσίες θα είναι ανοικτές για την εξυπηρέτηση των πολιτών και των δικαστικών αντιπροσώπων, ενώ το σύνολο του Δήμου τίθεται σε επιφυλακή για την αντιμετώπιση τυχόν έκτακτων αναγκών.

Σε σύσκεψη που πραγματοποίησε ο δήμαρχος της πόλης Νίκος Μπάμπαλος με τους εμπλεκόμενους υπηρεσιακούς παράγοντες διαπιστώθηκε η ετοιμότητα όλου του μηχανισμού του Δήμου και ορίστηκαν οι περαιτέρω κινήσεις στον δρόμο προς την κάλπη.

«Οι εκλογές είναι μια μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας, στην οποία ο Δήμος μας πάντα, με τιμή και σεβασμό, μετέχει. Το ίδιο καλώ να κάνουν και οι πολίτες με το ύψιστο δικαίωμα και ευθύνη που έχουν, την ψήφο τους. Να επιλέξουν προσεκτικά και συνειδητά αυτό που τους εκφράζει περισσότερο και να το καταθέσουν στην εκλογική διαδικασία. Είναι η ώρα που η φωνή τους έχει δύναμη και η επιλογή τους καθορίζει το μέλλον του τόπου. Γι’ αυτό και δεν πρέπει να λείψει κανείς», αναφέρει στο μήνυμά του για τις εκλογές ο δήμαρχος της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet