Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα εγγραφών στους παιδ. σταθμούς Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα εγγραφών στους παιδ. σταθμούς Ηρακλείου Αττικής

Τα αποτελέσματα των εγγραφών – επανεγγραφών στους δημοτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για το σχολικό έτος 2016 – 2017 δίνει στην δημοσιότητα ο Οργανισμός Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου, προκειμένου οι γονείς να ενημερωθούν για την εισαγωγή των παιδιών τους στις σχετικές δομές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα αποτελέσματα στην ιστοσελίδα του Δήμου, www.iraklio.gr, στους παιδικούς σταθμούς, αλλά και στα γραφεία του ΟΠΑΚΜ (δημαρχείο, 2ος όροφος).

O Δήμος Ηρακλείου Αττικής κατάφερε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, να καλύψει την εισαγωγή στους παιδικούς σταθμούς του συνόλου των φετινών επανεγγραφών παιδιών και της συντριπτικής πλειοψηφίας των νέων εγγραφών.

Περισσότερες θέσεις για παιδιά με τη λειτουργία του νέου σταθμού στο Άνω Ψαλίδι

Με την έναρξη της λειτουργίας του νέου δημοτικού βρεφονηπιακού σταθμού της οδού Χρυσανθέμων στο Άνω Ψαλίδι, οι θέσεις εγγραφών θα αυξηθούν.

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής έχει ολοκληρώσει από πλευράς του το έργο, απομένουν όμως οι προσλήψεις του προσωπικού που θα τον στελεχώσει.

Η συγκεκριμένη διαδικασία, όμως, έχει παγώσει σε όλη την χώρα από το ΑΣΕΠ στο πλαίσιο της αναθεώρησης στην μοριοδότηση των σχετικών διαγωνισμών. Από την στιγμή που το ΑΣΕΠ θα ανοίξει ξανά τους διαγωνισμούς, ο Δήμος είναι έτοιμος να «τρέξει» τάχιστα τα απαιτούμενα διαδικαστικά έτσι ώστε, ο σταθμός της οδού Χρυσανθέμων να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατό, εξυπηρετώντας ακόμα περισσότερους Ηρακλειώτες.

Οι γονείς που επέλεξαν τον συγκεκριμένο σταθμό ως πρώτη προτίμηση, αλλά η αίτησή τους έγινε δεκτή σε έναν από τους άλλους σταθμούς του Δήμου, μπορούν να ακυρώσουν τη δεύτερη αυτή θέση – εάν, βέβαια, έχουν την δυνατότητα της αναμονής – και το παιδί τους να φοιτήσει απευθείας στον καινούργιο βρεφονηπιακό σταθμό της οδού Χρυσανθέμων.

Και φέτος σε ισχύ τα μειωμένα τροφεία στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς

Ισχύουν και τη νέα περίοδο τα μειωμένα τροφεία (μέσος όρος μείωσης 20%) τα οποία θέσπισε από την αρχή της θητείας της η νέα δημοτική Αρχή της πόλης για όλες, πλέον, τις κατηγορίες εισοδηματικών κριτηρίων των οικογενειών, με πλήρη ή εν μέρει απαλλαγή για τις οικονομικά αδύναμες ομάδες πληθυσμού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet