Αγωνιστική προθέρμανση για τους παίκτες του Πανερυθραϊκού
Αθλητισμός

Αγωνιστική προθέρμανση για τους παίκτες του Πανερυθραϊκού

Με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Β´ Εθνικής ξεκίνησε την προετοιμασία του ο Πανερυθραϊκός, ο οποίος στις 19/8 πραγματοποίησε την πρώτη του συνάντηση στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο, με τον head coach Δημήτρη Χουχουλή να έχει να διαχειριστεί ένα δυνατό και ικανό ρόστερ, μετά και τις προσθήκες που έγιναν.

Όλοι οι παίχτες έδωσαν κανονικά το «παρών» στην επίσημη «πρώτη» της ομάδας και έδειξαν έτοιμοι να δουλέψουν σκληρά στις προπονήσεις ώστε να παρουσιαστούν όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, όπως αναφέρεται στον λογαριασμό της ομάδας στο facebook.

Ο Δημήτρης Χουχουλής καλωσόρισε νέους και παλαιούς παίκτες, μίλησε για τους στόχους της νέας σεζόν και ενημέρωσε για το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Στην ομιλία του ο coach τόνισε ότι πρωταρχικός στόχος της ομάδας είναι να παίξει καλό μπάσκετ και ζήτησε από όλους τους παίκτες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να ευχαριστήσουν τόσο τους εαυτούς τους αλλά και τους πιστούς φιλάθλους του Πανερυθραϊκού.

«Ευχόμαστε η ομάδα μας να έχει μια καλή αγωνιστική χρονιά, χωρίς κακοτυχίες και τραυματισμούς και πάνω απ΄ όλα ο κόσμος της πόλης να ταυτιστεί με την ομάδα και να αγκαλιάσει και αυτή την προσπάθεια, όπως κάνει άλλωστε τόσα χρόνια!» καταλήγει το σχόλιο του Συλλόγου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet