Αρβανιτοπούλου, Γκρέκα, Ζαμπάτη οι νέες προσθήκες στις Αμαζόνες Ν. Ερυθραίας
Αθλητισμός

Αρβανιτοπούλου, Γκρέκα, Ζαμπάτη οι νέες προσθήκες στις Αμαζόνες Ν. Ερυθραίας

Ο ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του, με τις αθλήτριες Βάσια Αρβανιτοπούλου, με υποσχετική από τον Απόλλωνα Πάτρας, Σοφία Γκρέκα, με ελεύθερη μετεγγραφή και Ιφιγένεια Ζαμπάτη, με υποσχετική από τον Μεσσηνιακό.

Η Βάσια ξεκίνησε το βόλεϊ από τον Απόλλων Πατρών και τα τελευταία τρία χρόνια μετακόμισε στην Αθήνα λόγω σπουδών αγωνιζόμενη για έναν χρόνο στο Αιγάλεω και δύο στον ΖΑΟΝ. Έχει ύψος 1,88 και παίζει στη θέση της κεντρικής.

Η Σοφία, που όπως σημειώνεται, είναι πολύ γνώριμη στην ομάδα, καθώς επί σειρά ετών ήταν αντίπαλος των ομάδων υποδομών παίζοντας με τα χρώματα του Ηρακλή Κηφισιάς, έχει εμπειρία από την Α1, καθώς, πέραν του Ηρακλή, έχει αγωνισθεί ακόμα με τις ομάδες της Ηλιούπολης και του Ηλυσιακού, ενώ αγωνίζεται στη θέσεις της ακραίας και της διαγώνιας.

Η Ιφιγένεια ξεκίνησε το βόλεϊ στον Μεσσηνιακό, ακολούθως μεταπήδησε για έναν χρόνο στον Μεσσαρά και τα τρία τελευταία χρόνια αγωνίστηκε, με ιδιαίτερη επιτυχία, στην Α1 με τον Πορφύρα. Παίζει στη θέση του λίμπερο.

Η έως τώρα πορεία τους στο χώρο του βόλεϊ, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, το πάθος τους και η συνεχής αγωνιστική βελτίωσή τους, εκτιμάται από τον ΑΟΝΝΝΕ Αμαζόνες ότι είναι τα εχέγγυα για θετική παρουσία με τα χρώματα της ομάδας, βοηθώντας την να εκπληρώσει τους στόχους της και να τεθούν γερές βάσεις για τις επόμενες σεζόν.

«Ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία τις ομάδες του Μεσσηνιακού και του Απόλλων Πατρών. Το Δ.Σ. καλωσορίζει την Ιφιγένεια, τη Σοφία και τη Βάσια στην οικογένεια των Αμαζόνων και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες», σημειώνουν οι Αμαζόνες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet