Νικήτας Ευφραιμίδης: Μπορούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στον ΠΑΟΚ
Αθλητισμός

Νικήτας Ευφραιμίδης: Μπορούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα στον ΠΑΟΚ

Ο ακραίος του Αθλητικού Ομίλου Πετοσφαίρισης Κηφισιάς Νικήτας Εφραιμίδης μίλησε για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 17η αγωνιστική της Volley League «Πάμε Στοίχημα» (Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στις 19:00).

Ο Θεσσαλονικιός άσος της Κηφισιάς τόνισε:

«Αντιμετωπίζουμε τον πρωταθλητή Ελλάδας και ξέρουμε ότι το παιχνίδι είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Ο ΠΑΟΚ έχει ενισχυθεί σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Έχει αποκτήσει τον Στάροβιτς, ενώ πλέον και ο Ντάντε έχει θέση βασικού στην ομάδα. Για εμάς είναι μία δύσκολη περίοδος, καθώς έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Αν και ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα, στην καλή μας ημέρα μπορούμε να δημιουργήσουμε προβλήματα σε οποιονδήποτε αντίπαλο».

Ο Νικήτας Εφραιμίδης δεν παρέλειψε να μιλήσει για την πόλη του την Θεσσαλονίκη:

«Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην πόλη μου. Μάλιστα το παιχνίδι θα παρακολουθήσουν η οικογένειά μου και οι φίλοι μου. Είναι ένα επιπλέον κίνητρο για εμένα. Πάντα είναι όμορφο να γυρίζεις στον τόπο σου».

Με την αποστολή της ομάδας δεν ταξίδεψε ο Κώστας Χριστοφιδέλης ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στη μέση. Επίσης στην Κηφισιά έμεινε και ο έμπειρος Γιώργος Καπέλλας.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet