«Σεφτέ» στις νίκες θ’ αναζητήσει ο Πανερυθραϊκός απέναντι στον Τρίτωνα
Αθλητισμός

«Σεφτέ» στις νίκες θ’ αναζητήσει ο Πανερυθραϊκός απέναντι στον Τρίτωνα

Πανέτοιμος για την αυριανή (Κυριακή 22/10, 17:00) δύσκολη αναμέτρηση στο κλειστό «Στέλιος Καλαϊτζής» με τον ιδιαίτερα ποιοτικό Τρίτωνα είναι ο Πανερυθραϊκός, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το απουσιολόγιο του Δημήτρη Χουχουλή θα είναι για ακόμη μία αναμέτρηση «λευκό», καθώς άπαντες είναι «ετοιμοπόλεμοι» για την κυριακάτικη μάχη.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη σελίδα του Πανερυθραϊκού για τον αγώνα με τον Τρίτωνα, ο έμπειρος γκαρντ της ομάδας Δημήτρης Τσακίρης υπογράμμισε:

«Βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και θεωρώ ότι είμαστε πανέτοιμοι σωματικά και πνευματικά για το αυριανό παιχνίδι. Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας και γνωρίζουμε τι μπορούμε να καταφέρουμε. Εξάλλου, δείξαμε εξαιρετικά δείγματα γραφής στα δύο πρώτα ματς με Ιωνικό και Δάφνη, δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο, ενώ ειδικά οι Νικαιώτες ποιοτικά είναι δύο επίπεδα πάνω απ’ την κατηγορία και νομίζω ότι ήδη πρέπει να σκέφτονται την Α2.

»Κοιτάξαμε και τους δύο στα μάτια, τους κοντράραμε στα ίσια, ωστόσο δεν μας αρκεί αυτό, διότι ο Πανερυθραϊκός είναι γεννημένος νικητής και όλοι έχουμε καταλάβει σε ποια ομάδα αγωνιζόμαστε…

»Άπαντες πιστεύουμε στο θετικό αποτέλεσμα και θεωρώ ότι είναι μία καλή ευκαιρία, με τον κόσμο στο πλευρό μας, να κάνουμε «σεφτέ» στις νίκες. Άλλωστε, αν συνεχίσουμε να προσπαθούμε και ν’ αποδίδουμε έτσι δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα και κανέναν…

«Ο Τρίτωνας είναι πολύ καλή ομάδα, πράγμα που απέδειξε και στις δύο πρώτες αγωνιστικές, καθώς μετρά ισάριθμες νίκες, με ρόστερ που συνδυάζει εμπειρία και ποιότητα. Τους σεβόμαστε, αλλά ειδικά μέσα στην έδρα μας, η οποία μας δίνει την έξτρα δύναμη που χρειαζόμαστε, είμαστε έτοιμοι να υπερβάλλουμε εαυτούς για τη νίκη, αποδεικνύοντάς το στο παρκέ!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet