Έχασε… έδαφος ο Πανερυθραϊκός στο Καματερό
Αθλητισμός

Έχασε… έδαφος ο Πανερυθραϊκός στο Καματερό

Όλα έδειχναν ότι ο Πανερυθραϊκός θα έφευγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από τη γήπεδο του Καματερού, που θα τον διατηρούσε την πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά σε αυτή την έκτη αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων δεν κατάφερε στα λεπτά των καθυστερήσεων να κρατήσει ανέπαφη την εστία της, αφήνοντας τον Αθανασόπουλο («χρυσή» αλλαγή, όπως αποδείχθηκε στο 81΄) να της κάνει τη… ζημιά στο 91΄.

Το ματς είχε ρυθμό και ποιότητα, με την μπάλα να παίζετε πάνω κάτω. Οι φιλοξενούμενοι πήγαν να αιφνισιάσουν στο 3΄με σουτ του Μπρίλη που ανάγκασε τον Ανδριόλα να διώξει σε κόρνερ.

Στο 13΄ πάλι ο Μπρίλης πιάνει τρομερή κεφαλιά για να αποκρούσει δύσκολα στη γωνιά του ο Ανδριόλας.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να ισορροπήσουν το παιχνίδι και στο 23΄ ήταν η σειρά τους να απειλήσουν, όταν από κόρνερ του Λέκκα, ο Καλογερόπουλος Γ. έπιασε κεφαλιά που πέρασε παράλληλα με τη γραμμή του τέρματος.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ανέβηκε ακόμη περισσότερο και στο 46΄ σουτ του Λαμέ από το ύψος της περιοχής έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Μπακοδήμου. Νέο σουτ, του Άγκολι αυτή τη φορά, στο 49΄ περνά λίγα εκατοστά από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων, ο οποίος αναγκάζεται σε νέα απόκρουση στο 52΄ μετά από σουτ του Καλογερόπουλου Γ.

Οι παίκτες των Βορείων Προαστίων, ωστόσο, δεν έμειναν πίσω και στο 65΄σε κεφαλιά του Αντωνιάδη, από φάουλ του Γκριτζά, εξανάγκασαν τον Ανδριόλα σε μία ακόμη απόκρουσ. Στο 73΄ ο Μπούγιας εκτέλεσε κόρνερ, ο Καλογερόπουλος σηκώθηκε μόνος στο σημείο του πέναλτι, αλλά η καρφωτή κεφαλιά αποκρούστηκε από τον Μπακοδήμο.

Τελικώς, η… λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε από τον Αθανασόπουλο στο 91΄, με διπλή προσπάθεια, καθώς το αρχικό σουτ αποκρούστηκε ασθενώς από τον Μπακοδήμο αλλά στην επαναφορά ο παίκτης των γηπεδούχων κατάφερε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Ανδριόλας, Κοντόσταυλος, Παπαιωάννου, Μπούγιας, Τσιριγώτης (72΄ Καλογερόπουλος Ι), Λιόνας, Άγκολι, Μποζάς (81΄ Αθανασόπουλος), Λαμέ (57΄ Ντάτις), Καλογερόπουλος Γ., Λέκκας.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ: Μπακοδήμος, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Γεωργακόπουλος, Νταλέγκα, Τσιούμας, Κουμπούλης, Αναγνώστης (54΄ Μπαμπαλούκας), Μπρίλης (89΄ Γλυνός), Αντωνιάδης (69΄ Τριανταφύλλου), Τσεβάς

Η ομάδα της Ν. Ερυθραίας βρίσκεται πλέον στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ισοβαθμώντας με το Χαλάνδρι, που έχει ωστόσο έναν αγώνα λιγότερο, ενώ βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς μπροστά από τη Δόξα Βύρωνα και τον Άρη Πετρούπολης, που «μονομαχούν» μεταξύ τους την Κυριακή 23/10.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet