Κ. Χριστοφιδέλης: Πρέπει να υπάρχει «πολυφωνία» στην επίθεση απέναντι στον Ολυμπιακό
Αθλητισμός

Κ. Χριστοφιδέλης: Πρέπει να υπάρχει «πολυφωνία» στην επίθεση απέναντι στον Ολυμπιακό

Ο ακραίος του ΑΟΠ Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης, αναφερόμενος στο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Volley League «Πάμε στοίχημα» με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 18:00 στο Ζηρίνειο), τόνισε ότι η ομάδα του γνωρίζει τις δυσκολίες  του παιχνιδιού και ποιος είναι ο αντίπαλός της. «Άλλοι οι στόχοι της Κηφισιάς και άλλοι του Ολυμπιακού. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί, ώστε να μείνουμε κοντά στο σκορ, ειδικά στην αρχή του παιχνιδιού και να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι θετικό» τόνισε ο παίκτης» για να προσθέσει:

«Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, καθώς γνωρίζουμε ότι όλοι μας οι αντίπαλοι δυσκολεύονται στο Ζηρίνειο, λόγω των ιδιαιτεροτήτων του γηπέδου. Όταν παίζεις με μία ομάδα του επιπέδου του Ολυμπιακού, θεωρώ ότι πρέπει να είσαι καλός σε όλους τους τομείς. Είναι σημαντικό να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε την τακτική μας κατά γράμμα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού».

Για τον αν αποτελεί επιπλέον κίνητρο το όνομα και η βαθμολογική θέση του αντιπάλου, ο Κώστας Χριστοφιδέλης επεσήμανε: «Η αλήθεια είναι ότι δε μας δίνεται κάθε αγωνιστική η δυνατότητα να παίζουμε απέναντι σε παίκτες τόσου υψηλού επιπέδου, παγκοσμίου επιπέδου θα έλεγα, όπως είναι ο Αγκάμεζ.

»Θεωρώ ότι μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε από αυτό το παιχνίδι, αν το αντιμετωπίσουμε όπως πρέπει. Τι σημαίνει αυτό; Όχι απαραίτητα νίκη, αλλά το πώς θα συμπεριφερθούμε αγωνιστικά. Να δείξουμε ότι πέραν του Μπόγιαν Γιορντάνοφ, μπορούν και άλλοι αθλητές να πάρουν το βάρος της επίθεσης. Αυτό είναι σημαντικό γιατί ξέρουμε ότι, αν ο Ολυμπιακός βάλει στόχο έναν παίκτη, μπορεί να τον σταματήσει. Θα πρέπει να βγάλουμε και οι υπόλοιποι το ταλέντο μας στην επίθεση. Περιμένοντας μόνο από τον Μπόγιαν είναι σχεδόν αδύνατο να κερδίσουμε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet