Κινητικότητα στην Α.Ε. Κηφισιάς, πριν τον αγώνα με τον ΟΦΗ
Αθλητισμός

Κινητικότητα στην Α.Ε. Κηφισιάς, πριν τον αγώνα με τον ΟΦΗ

Κινητικότητα στην Α.Ε. Κηφισιάς το τελευταίο διάστημα. Μετά τη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Παπασπύρου, η Αθλητική Ένωση Κηφισιάς ανακοίνωσε την επίσης συναινετική αποχώρηση του ποδοσφαιριστή Ηλία Ρόπα, τον οποίο κι ευχαρίστησε για τη μέχρι τώρα παρουσία του με τα χρώματα της ομάδας και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Ταυτόχρονα, ανακοίνωσε την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αινεία Καλογέρη. Ο 25χρόνος (9/11/1990) αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την ομάδα της Σπάρτης.

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, “ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε από την ΑΕΚ (το καλοκαίρι του 2012), με υψηλές προσδοκίες από πλευράς «κιτρινόμαυρων», αλλά στην πορεία οι ατυχίες με τους συνεχείς τραυματισμούς αποτέλεσαν ανασταλτικό παράγοντα στην προσπάθειά του να καθιερωθεί στην Ένωση και το 2014 υπέγραψε στον Παναργειακό”.

Ο Καλογέρης έχει περάσει ακόμα από Ολυμπιακό Χερσονήσου, Θήβα και Αστέρα Μαγούλας. Στο πρώτο μισό της φετινής περιόδου αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Σπάρτης, που πρωταγωνιστεί στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Σημειώνεται ότι η Κηφισιά υποδέχεται τον ΟΦΗ στο Ζηρίνειο, την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00, για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet