Δωρεά χρηματικού ποσού στον αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό από τον Πανερυθραϊκό B.C.
Αθλητισμός

Δωρεά χρηματικού ποσού στον αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό από τον Πανερυθραϊκό B.C.

Ο Πανερυθραϊκός Α.Σ. – Τμήμα Μπάσκετ όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει ότι βρίσκεται κοντά στην κοινωνία και έχει αίσθημα ευθύνης απέναντι στα κρίσιμα ζητήματα του τόπου, έχοντας προχωρήσει σε ουκ ολίγες σχετικές δράσεις, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως σημειώνει, δεν θα μπορούσε ως Τμήμα να μην συνδράμει στον αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό και την προσπάθεια αναχαίτισης της πανδημίας, προκειμένου «να επιστρέψουμε ξανά ΟΛΟΙ υγιείς στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής».

Έτσι, έπειτα από ομόφωνη απόφαση του προέδρου, Δημήτρη Τσικόπουλου, της διοικούσας επιτροπής, των προπονητών, των παικτών, του διοικητικού προσωπικού, του σταφ και των υπόλοιπων συνεργατών, μέρος των απολαβών του μήνα Μαρτίου θα διατεθεί ως δωρεά στο υπουργείο Υγείας, «προκειμένου να βάλουμε κι εμείς το λιθαράκι μας για την ενίσχυση του υγειονομικού προσωπικού της χώρας (ΕΣΥ, ΕΚΑΒ/γιατροί, νοσηλευτές κ.λπ.), στην υπεράνθρωπη καθημερινή προσπάθεια των εργαζομένων στην Υγεία, οι οποίοι βάζουν το «εγώ» κάτω από το «εμείς» και θέτουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ».

«Είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε ως ομάδα. Καλή δύναμη σε όλους, με την ευχή να βγούμε υγιείς και πιο ενωμένοι από αυτή τη δοκιμασία!»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet