Μία ακόμη ιστορία επιχειρηματικής επιτυχίας παρουσιάζεται στην Κηφισιά
Επιχειρήσεις – Αγορά

Μία ακόμη ιστορία επιχειρηματικής επιτυχίας παρουσιάζεται στην Κηφισιά

Σε συνέχεια του Συνεδρίου «Ταξίδι στην Έξυπνη Πόλη» και του Φεστιβάλ Ανοικτού Χώρου στο Εμπορικό Κέντρο της Κηφισιάς, έρχεται η δράση «Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά» που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 στις 19:00 στο ζαχαροπλαστείο «Βάρσος» θα εστιάσει σε μία «έξυπνη εφαρμογή», την «trust and use».

Πρόσκληση στη δράση «Ανοιχτός καφές στην Κηφισιά»

Η κ. Βάλια Παπαδημητρίου θα μιλήσει για τη δημιουργία της ελληνικής start up που δικτυώνει τους καταναλωτές. Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη πλατφόρμα παγκοσμίως που χαρτογραφεί την αγορά για λογαριασμό του καταναλωτή και του παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για να πλοηγηθεί εύκολα, online και offline, φιλτράροντας την πληροφορία και βρίσκοντας στοχευμένα αυτό που ζητά μέσω της ορθής κατηγοριοποίησης των υπηρεσιών και προϊόντων που διατίθενται μέσα από την ιστοσελίδα. Ο στόχος του «trust and use» είναι, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, να εξελιχθεί σε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης που θα προσφέρει στον χρήστη όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για να πάρει τη σωστή απόφαση για μία αγορά λαμβάνοντας υπόψιν και τις συμβουλές των γνωστών και φίλων του.

Η παρουσίαση της εφαρμογής θα απευθύνεται στους επαγγελματίες, καθώς θα ακολουθήσουν μεταγενέστερα παρουσιάσεις για τον χρήστη και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κηφισιάς, με τη στήριξη του εντεταλμένου δημοτικού συμβούλου Επιχειρηματικότητας, Ευάγγελου Αυλήτη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet