Πρόγραμμα Στήριξης Επιχειρηματικότητας στον Δήμο Κηφισιάς: 3 κύκλοι, 109 επιχειρηματικές ιδέες, 150 συμμετέχοντες
Επιχειρήσεις – Αγορά

Πρόγραμμα Στήριξης Επιχειρηματικότητας στον Δήμο Κηφισιάς: 3 κύκλοι, 109 επιχειρηματικές ιδέες, 150 συμμετέχοντες

Ο Δήμος Κηφισιάς με πρωτοβουλία του δημάρχου Γιώργου Θωμάκου συνεχίζει με επιτυχία την υλοποίηση του 3ου κύκλου του Προγράμματος Στήριξης Επιχειρηματικότητας. Την εποπτεία του προγράμματος έχει αναλάβει η αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας, Νίνα (Ασπασία) Βλάχου, σε συνεργασία με τη συμβουλευτική εταιρεία «PRISMA CONSULTING».

Ο τρίτος κύκλος του προγράμματος ολοκληρώνεται στο τέλος του χρόνου, με τις επιχειρηματικές ιδέες να γίνονται πράξη, με τους συμμετέχοντες να έχουν παρακολουθήσει μέχρι σήμερα τα 11 από τα 12 Επιχειρηματικά Εργαστήρια και να είναι πλέον εφοδιασμένοι με γνώσεις και πρακτικές που τους δίνουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τη δική τους επιχείρηση.

Ο Δήμος Κηφισιάς σας παρουσιάζει τις επιχειρηματικές ιδέες του τρίτου κύκλου του προγράμματος, ξεκινώντας από δύο καινοτόμες πλατφόρμες, γνωστοποιώντας ότι μέχρι τη λήξη του προγράμματος θα παρουσιαστούν όλες οι ομάδες.

Placeme

Μέσω της πλατφόρμας οι επισκέπτες μπορούν να δουν τα προϊόντα σε 3D μορφή και να τα δοκιμάσουν από τον χώρο τους, ενώ οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν τα προϊόντα τους σε 3D μορφή στην ιστοσελίδα τους.

MyConnection

Πρόκειται για μια πλατφόρμα σύνδεσης των καταναλωτών με τις τοπικές επιχειρήσεις με σκοπό την αλληλεπίδρασή τους σε πραγματικό χρόνο. 

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet