Άνοιξε βαθύ «ρήγμα» μεταξύ Ευ. Αυλήτη και βιοκαλλιεργητών στην Κηφισιά
Επιχειρήσεις – Αγορά

Άνοιξε βαθύ «ρήγμα» μεταξύ Ευ. Αυλήτη και βιοκαλλιεργητών στην Κηφισιά

Ολομέτωπη επίθεση εξαπολύει ο Σύλλογος Βιοκαλλιεργητών Αγορών Αττικής (ΣΥΒΑΑ) κατά του αντιδημάρχου Επιχειρηματικότητας και Αγοράς Εργασίας του Δήμου Κηφισιάς, Ευάγγελου Αυλήτη, τον οποίο και κατηγορεί ότι αδυνατεί «να χωρίσει δυο γαϊδουριών άχυρα».

Αφορμή για την επίθεση του ΣΥΒΑΑ κατά του αντιδημάρχου ήταν τοποθέτηση του πρώτου σε πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς με την οποία, σύμφωνα με τον σύλλογο, αμφισβητείται -στα όρια της συκοφαντικής δυσφήμισης, όπως υποστηρίζει- η βιολογικότητα των προϊόντων που διακινούν οι σχετικοί έμποροι.

Ο Σύλλογος, με ανακοίνωσή του, συνδέει τη συγκεκριμένη δήλωση με τη γενικότερη μη διεθέτηση του θέματος λειτουργίας της βιολογικής αγοράς, «εκείνης που επί 15 έτη προμήθευε εκατοντάδες δημότες Κηφισιάς και των όμορων Δήμων, με αδιαμφισβήτητα υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα», όπως σημειώνει, κατηγορώντας συνολικά τη διοίκηση του Δήμου για «παρελκυστική πολιτική» στο όλο ζήτημα.

Τέλος, ο ΣΥΒΑΑ καλεί τον αντιδήμαρχο να ανασκευάσει δημοσίως «το περιεχόμενο των συκοφαντικών δηλώσεών του», προειδοποιώντας ότι «για το ποινικό σκέλος των ψευδών του δηλώσεων αρμόδιες είναι οι Εισαγγελικές Αρχές».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet