Δήμος Κηφισιάς: Η εφαρμογή «Total School» αναβαθμίζει τον τρόπο επικοινωνίας μεταξύ γονέων και παιδικών-βρεφονηπιακών σταθμών
Κοινωνία

Δήμος Κηφισιάς: Η εφαρμογή «Total School» αναβαθμίζει τον τρόπο επικοινωνίας μεταξύ γονέων και παιδικών-βρεφονηπιακών σταθμών

Ο Δήμος Κηφισιάς αναβαθμίζει τον τρόπο επικοινωνίας μεταξύ των γονέων των φιλοξενούμενων παιδιών και των παιδικών – βρεφικών – βρεφονηπιακών σταθμών μέσω της εφαρμογής «Total School».

Ειδικότερα, από 9/1/2023 τίθεται σε λειτουργία μία καινοτόμα διαδικτυακή εφαρμογή (Mobile App IOS/Android ) μέσω της οποίας η ενημέρωση των γονέων θα γίνεται σε πραγματικό χρόνο, για όλα τα θέματα που απασχολούν τον κάθε σταθμό ή το παιδί, συμβάλλοντας στην ταχύτερη και αποδοτικότερη εξυπηρέτηση των γονέων.

Το «Total School» επιτρέπει στους γονείς να λαμβάνουν στο κινητό τους κάθε είδους ενημέρωση σχετικά με το παιδί τους και συγκεκριμένα :

  1. Ανακοινώσεις
  2. Ατομική Ενημέρωση
  3. Φωτογραφίες
  4. Θέση Σχολικού Λεωφορείου
  5. Ημερολόγιο

Το «Total School» θα αντικαταστήσει τα έντυπα τετράδια συνεργασίας καθώς όλα τα δεδομένα θα είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή στους γονείς μέσω smartphone, tablet και web. Η εφαρμογή ενημέρωσης Γονέων Παιδικών Σταθμών είναι Πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015, ISO 27001:2013 και με Πιστοποιημένο Data Protection Officer (DPO) για το GDPR.

Η εφαρμογή «Total School» είναι πλήρως ενοποιημένη με την εφαρμογή «Preschoolweb», είναι δωρεάν και τα δεδομένα της είναι προσπελάσιμα μόνο από τους γονείς των φιλοξενούμενων γονιών μέσω προσωπικών κωδικών ασφαλείας.

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, σύντομα θα αποσταλεί μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τις απαραίτητες οδηγίες.

«Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και ευχόμαστε σε όλους καλές γιορτές με υγεία και αγάπη» αναφέρει ο εντεταλμένος σύμβουλος Προσωπικού, Εποπτείας Μέτρων κατά του κορωνοϊού και Προσχολικής Αγωγής Δήμου Κηφισιάς Ευάγγελος Αυλήτης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet