Καταθέσεις στεφάνων & εορταστικές εκδηλώσεις στα σχολεία Κηφισιάς
Κοινωνία

Καταθέσεις στεφάνων & εορταστικές εκδηλώσεις στα σχολεία Κηφισιάς

Με εορταστικές εκδηλώσεις στα σχολεία και την κατάθεση στεφάνων στα μνημεία των Ηρώων της πόλης από τους μαθητές και μαθήτριες των σχολείων της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης ξεκίνησαν την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015 οι εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στον Δήμο Κηφισιάς.

Κατάθεση στεφάνων πραγματοποιήθηκε στο Mνημείο των Πεσόντων στη Νέα Ερυθραία από αντιπροσωπευτικές ομάδες μαθητών, του Σώματος Eλλήνων Προσκόπων, του Σώματος Eλληνικού Oδηγισμού, εκπροσώπων σωματείων, συλλόγων, καθηγητών και δασκάλων.

Να σημειώσουμε ότι η Δημοτική Ενότητα Νέας Ερυθραίας αντί στεφάνου κατέθεσε τα χρήματα στο φιλανθρωπικό σωματείο «Μέριμνα», ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου – Λυκείου Νέας Ερυθραίας στη φιλανθρωπική οργάνωση «Κιβωτός» και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού – Τοπικό Τμήμα Κηφισιάς και το Λαικό Θέατρο Νέας Ερυθραίας στη στέγη κοριτσιού «Αγία Άννα».

Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε και κατάθεση στεφάνων από τα σχολεία Εκάλης στο Μνημείο των Πεσόντων στην πλατεία Κέννεντυ Εκάλης.

Στις καταθέσεις στεφάνων μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και κοινοτικοί Σύμβουλοι.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet