Κηφισιά: Ενίσχυση των υποδομών του κλασικού αθλητισμού σε… 3 βήματα υπόσχεται το ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας»
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Κηφισιά: Ενίσχυση των υποδομών του κλασικού αθλητισμού σε… 3 βήματα υπόσχεται το ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας»

Εν μέσω του συνεχιζόμενου θορύβου για την κατάργηση ενός κουλουάρ στο δημοτικό στάδιο Κηφισιάς «Ι. Ζηρίνης», προκειμένου να επεκταθεί το γήπεδο ποδοσφαίρου, ενίσχυση των αθλητικών υποδομών για τον κλασικό αθλητισμό προγραμματίζει με ταχύτατες διαδικασίες τo ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» (διαχειρίζεται και συντηρεί τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Κηφισιάς), όπως αναφέρει η πρόεδρός του Νίνα – Ασπασία Βλάχου.

Ειδικότερα, οι ενέργειες που δρομολογούνται είναι: 

  1. Εξετάζεται η δυνατότητα επέκτασης του στίβου στο Δημοτικό Στάδιο «Ιωάννης Ζηρίνης», εξωτερικά, για δημιουργία έκτης διαδρομής, έτσι ώστε να αποκατασταθεί πλήρως η εύρυθμη λειτουργία του. Η αποκατάσταση της στιβικής εγκατάστασης με τον τρόπο αυτό είναι εφικτή μετά την αυτοψία που διενήργησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κηφισιάς.
  2. Ξεκινούν σύντομα εργασίες ανακατασκευής του παλαιού στίβου στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΧΑΝ, που βρίσκονται κάτω από τον τερματικό σταθμό του ΗΣΑΠ, σε κοντινή απόσταση από το στάδιο. Πρόκειται για νέο χώρο για τον κλασικό αθλητισμό που θα δώσει τη δυνατότητα αποσυμφόρησης του «Ζηρινείου» για αθλητές και πολίτες.
  3. Συνεχίζεται η προσπάθεια δημιουργίας στίβου και στο στάδιο «Φώτης Βαρδαξής» στη Δημοτική Ενότητα Νέας Ερυθραίας.

«Με αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία, όλοι μαζί, μπορούμε να στηρίξουμε και να ενισχύσουμε τον αθλητισμό και τους αθλητές μας, οι οποίοι στον Δήμο Κηφισιάς μάς έχουν χαρίσει απλόχερα όλα αυτά τα χρόνια με τις επιτυχίες τους στιγμές συγκίνησης και εθνικής υπερηφάνειας» σημειώνει η κ. Βλάχου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet