Κηφισιά: PCR με 20 και rapid tests με 5 ευρώ για δημότες, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς
Κοινωνία

Κηφισιά: PCR με 20 και rapid tests με 5 ευρώ για δημότες, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

PCR tests με την τιμή των 20 ευρώ και rapid tests με την τιμή των 5 ευρώ εξασφάλισε ο Δήμος Κηφισιάς για δημότες, μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς.

Η δημοτική αρχή αναφέρει ότι «έπειτα από πρωτοβουλία του δημάρχου Γιώργου Θωμάκου προχωρήσαμε στην πρόσκληση των διαγνωστικών κέντρων του Δήμου μας, εκδήλωσης ενδιαφέροντος μειοδοτικής προσφοράς. Ευχαριστούμε όλα τα διαγνωστικά κέντρα που μετείχαν στη διαδικασία. Επελέγη η οικονομικότερη προσφορά, από το Διαγνωστικό Εργαστήριο Κηφισιάς CARDIOCHECK ANNA ΒΟΥΡΤΣΗ, ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟΣ-ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ (ΚΥΡΙΑΖΗ 36 ΚΗΦΙΣΙΑ τηλ. 210 8011360, 6972 594434),

Οι ειδικές τιμές χρέωσης των PCR και rapid tests αφορούν σε:

1. Μαθητές-τριες όλων των δημοσίων σχολείων του Δήμου Κηφισιάς (δημοτικοί παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια) εκπαιδευτικούς και γονείς των παιδιών. Προϋπόθεση: Γραπτή βεβαίωση από τη Δ/νση του σχολείου που να επιβεβαιώνει την ύπαρξη κρούσματος.

2. Δημότες. Προϋπόθεση: Προσκόμιση πιστοποιητικού γέννησης ή πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης (μέσω του gov.gr).

Στον Δήμο Κηφισιάς λειτουργεί, επίσης, μόνιμη μονάδα του ΕΟΔΥ για τη διενέργεια rapid tests. Δύο φορές την εβδομάδα (Τρίτη και Πέμπτη ) και ώρες 9:30-15:00 πραγματοποιούνται δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου για COVID-19 στην πλατεία Πλατάνου, δίπλα στην είσοδο του Άλσους Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος» και  μπροστά από τη στάση λεωφορείων του ΟΑΣΑ.

Τέλος, η δημοτική αρχή σημειώνει ότι στη μόνιμη μονάδα ελέγχου υπάρχει μία θέση στάθμευσης για ολιγόλεπτη στάση οχημάτων ηλικιωμένων και ατόμων με κινητικά προβλήματα. Για τη διευκόλυνση των πολιτών το Platanos Parking προσφέρει έκπτωση 50% για στάθμευση μισής ώρας (κόστος 2 ευρώ).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet