Παραδοσιακά γιορτάστηκαν τα Κούλουμα στον Δήμο Κηφισιάς
Κοινωνία

Παραδοσιακά γιορτάστηκαν τα Κούλουμα στον Δήμο Κηφισιάς

Χιλιάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Κηφισιάς και γιόρτασαν τα Κούλουμα στο πάρκο «Α. Παπανδρέου», στη Νέα Ερυθραία.

Με σύμμαχο τον καιρό, ο κόσμος είχε την ευκαιρία να υψώσει τον χαρταετό χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα, αλλά και να απολαύσει τα παραδοσιακά Κούλουμα του Δήμου.

Από νωρίς βρέθηκε στο πάρκο ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, και διασκέδασε μαζί με τους πολίτες. Ο κ. Θωμάκος ευχήθηκε σε όλους «Καλή Σαρακοστή» και ευχαρίστησε το προσωπικό του Δήμου και όλους όσοι συνέβαλαν για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης, καθώς επίσης και τους χορηγούς για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Ο δήμαρχος Κηφισιάς επεσήμανε, επίσης, ότι «ο Δήμος Κηφισιάς θα συνεχίσει να προσφέρει πολιτισμό, παράδοση και κοινωνικές υπηρεσίες, καθώς είναι ο Δήμος της ελπίδας και της ανθρωπιάς, της καινοτομίας, της συμμετοχής και της αισιοδοξίας».

Στα παραδοσιακά Κούλουμα του Δήμου Κηφισιάς την τιμητική τους είχαν οι λαγάνες, η πατροπαράδοτη φασολάδα, ο χαλβάς και τα σαρακοστιανά εδέσματα. Ακολούθησε λαϊκό γλέντι με τους Βασίλη και Σαράντη Σαλέα, αλλά και το τμήμα παραδοσιακών χορών του Δήμου.

Στη γιορτή για την Καθαρά Δευτέρα παρευρέθηκαν δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι όλων των δημοτικών παρατάξεων και των τριών Δημοτικών Ενοτήτων, Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης. Την εκδήλωση οργάνωσε ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού σε συνεργασία με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου.
Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι: Στεργίου, Fix Hellas, Απολλώνιον (bakery-patissery), super market Δημήτριος Θανόπουλος, Coca Cola Τρία Έψιλον, Agrino, Κτήμα Νικολέλη, Ούζο Πλωμαρίου (Ισιδώρου Αρβανίτου), Τα Αλώνια (village bakery), το Χωριάτικο (o φούρνος της γειτονιάς), Αχνιστό (bakery café), Παραδοσιακό (Δημ. Εμμ. Ανδρεαδάκης), Αρτόπολις, «Αλεξάνδρεια», Tuborg Lemon Soda, Ψαράκια & Θαλασσινά, Mythos, Yellow, Oki Doki… και όλα καλά και Παλίρροια.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet