Πρόστιμα για μη διατήρηση της καθαριότητας επιβάλει ο Δήμος Κηφισιάς
Κοινωνία

Πρόστιμα για μη διατήρηση της καθαριότητας επιβάλει ο Δήμος Κηφισιάς

Στην επιβολή προστίμων για θέματα καθαριότητας προχωρά ο Δήμος Κηφισιάς.

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο Δήμος επισημαίνει τα εξής:

«Ο Δήμος Κηφισιάς συνεχίζει τη δράση για τη διατήρηση της καθαριότητας του όμορφου και καταπράσινου προαστίου μας. Μετά την εκστρατεία ενημέρωσης, με διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων προς του πολίτες, προχωρά και στην επιβολή προστίμων από τους ελεγκτές καθαριότητας σε όσους προβαίνουν σε παραπτώματα.

»Τα πρόστιμα επιβάλλονται σύμφωνα με την κανονιστική του Δήμου Κηφισιάς, η οποία αποτελεί τοπικό νόμο και έχει κοινοποιηθεί σε όλους τους κατοίκους του καλλικρατικού Δήμου».

Σύμφωνα με τον Δήμο, τον τελευταίο χρόνο έχουν επιβληθεί σε περίπου 50 περιπτώσεις παραβάσεων οι οποίες αφορούν ιδιώτες και επιχειρήσεις πρόστιμα, το ύψος των οποίων κυμαίνεται από 30 έως 500 ευρώ. Το συνολικό ποσό των προστίμων είναι περίπου 14.000 ευρώ και αφορά σε παραβάσεις που σχετίζονται με ογκώδη αντικείμενα, οικιακά και κηπαία απορρίμματα, όπως και σε παραβιάσεις των κανονισμών καθαριότητας από καταστήματα και επιχειρήσεις.

«Βελτιώνουμε τις υπηρεσίες Καθαριότητας του Δήμου Κηφισιάς με τη δική σας βοήθεια» τονίζει ο Δήμος Κηφισιάς προς τους πολίτες, καλώντας τους να μην παραβιάζουν τον κανονισμό καθαριότητας του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet