Στη 12η Πανελλήνια Συνάντηση Φορέων Πρόληψης το Κ.Π. «Προνόη»
Κοινωνία

Στη 12η Πανελλήνια Συνάντηση Φορέων Πρόληψης το Κ.Π. «Προνόη»

Το Κέντρο Πρόληψης «Προνόη» του Δήμου Κηφισιάς συμμετείχε ενεργά στις εργασίες της 12ης Πανελλήνιας Συνάντησης Φορέων Πρόληψης που διεξήχθη από τις 6 έως τις 9 Νοεμβρίου 2019 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Πιο συγκεκριμένα η επιστημονική ομάδα του Κέντρου συμμετείχε στη Συνάντηση με τίτλο «Πρόληψη: Επιστήμη και Τέχνη Ζωής» με μία προφορική ανακοίνωση με τίτλο «Το παγκάκι της φιλίας – Δράση στα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Κηφισιάς, στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας κατά του Σχολικού Εκφοβισμού 2019» από τις κ. Σωτηρία Μακαρώνη και Αρχοντούλα Αλεξάκη και με μια αναρτημένη ανακοίνωση με τίτλο «Οδηγός Πρόληψης Αλκοόλ ΟΠΑ: Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης σε εφήβους» από τις κ. Βασιλική Αλεξάκη και Σωτηρία Μακαρώνη.

Το Κ.Π. «Προνόη» είναι σταθερό μέλος από το 2002 στο Δίκτυο Φορέων Πρόληψης των Εξαρτήσεων και συμμετέχει ενεργά τόσο στις εργασίες όσο και στην επιστημονική επιτροπή  του δικτύου με εκπρόσωπο της επιστημονικής ομάδας, την κ. Αρχοντούλα Αλεξάκη.

Ήταν μια πλούσια συνάντηση σύνδεσης, ανταλλαγής γνώσεων και εμπειρίας με επαγγελματίες που εργάζονται στο χώρο της πρόληψης από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες του Κέντρου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στον αριθμό τηλεφώνου 210 8082673 ή πλοηγηθούν στην ιστοσελίδα www.pronoi.org.gr.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet