Στους αγιασμούς του 8ου Δημοτικού Κηφισιάς και 8ου Γυμνασίου Αμαρουσίου η Λ. Κεφαλογιάννη
Κοινωνία

Στους αγιασμούς του 8ου Δημοτικού Κηφισιάς και 8ου Γυμνασίου Αμαρουσίου η Λ. Κεφαλογιάννη

Το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς για παιδιά, εκπαιδευτικούς και γονείς χτύπησε τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου στα σχολεία όλης της χώρας, με την αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε Βόρειου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη να παρίσταται στους αγιασμούς του 8ου Δημοτικού Κηφισιάς και του 8ου Γυμνασίου Αμαρουσίου.

Εκπροσωπώντας τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη, η κ. Κεφαλογιάννη ευχήθηκε σε ολόκληρη τη σχολική κοινότητα να έχει μία καλή χρονιά με αισιοδοξία και δύναμη, ενώ είχε εγκάρδια συνομιλία με τους διευθυντές των σχολείων και τους δασκάλους.

Παράλληλα, μεταφέροντας το μήνυμα του περιφερειάρχη αττικής η κ. Κεφαλογιάννη μεταξύ άλλων ανέφερε: «Ως διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής στηρίζουμε με όσα μέσα διαθέτουμε τη σχολική κοινότητα αξιοποιώντας κάθε διαθέσιμο πόρο με ενεργειακές αναβαθμίσεις σχολικών κτηρίων, με δημιουργία νέων υποδομών, με παροχή σύγχρονου εξοπλισμού, αλλά και μεταφορά χιλιάδων μαθητών και μαθητριών από και προς το σχολείο τους. Αποτελεί προτεραιότητά μας η εξασφάλιση ποιοτικών συνθηκών διδασκαλίας, σε σύγχρονες και ασφαλείς υποδομές, χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet