Εγκαινιάστηκε το εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. στην Κηφισιά
Πολιτική

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. στην Κηφισιά

Πραγωματοποιήθηκε η εκδήλωση των  εγκαινίων του εκλογικού κέντρου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Κηφισιάς, στην Κασσαβέτη, στο κέντρο της πόλης, την Τρίτη 28 Μαΐου. Η ανοιχτή εκδήλωση έγινε πόλος έλξης όχι μόνο των προσκεκλημένων αλλά και όσων έτυχε εκείνη τη στιγμή να βρίσκονται στο κέντρο της πόλης.

Στην εκδήλωση, που άνοιξε ο γραμματέας της οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Κηφισιάς Στάθης Γρίβας, συμμετείχαν και έκαναν παρεμβάσεις οι υποψήφιες του κόμματος για το Ευρωκοινοβούλιο Δώρα Αυγέρη και Μέλπω Λεκατσά, οι οποίες μετέφεραν μηνύματα αισιοδοξίας που λαμβάνουν από τις περιοδείες τους σε  όλη τη χώρα.
Παρεμβάσεις επίσης έκαναν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Αθήνα Λινού και η πρώην υπουργός Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

«Το βράδυ της 9ης Ιουνίου στη χώρα θα υπάρχει μια διαφορετική πολιτική πραγματικότητα. Ο λαός θα δώσει ένα ηχηρό μήνυμα στην αλαζονική διακυβέρνηση Μητσοτάκη και ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. θα είναι πάλι σε τροχιά διακυβέρνησης» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Το επόμενο ραντεβού της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. είναι την Κυριακή 2 Ιουνίου, στις 19:30, στο εκλογικό κέντρο της Νέας Ερυθραίας (Ελ. Βενιζέλου 63,  απέναντι από τη Vodafone).

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet