Π. Σκουρλέτης και Ν. Βούτσης στη διπλή εκδήλωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κηφισιάς
Πολιτική

Π. Σκουρλέτης και Ν. Βούτσης στη διπλή εκδήλωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κηφισιάς

“Μεγάλη επιτυχία, με μαζική συμμετοχή των Κηφισιτωτών”,  είχε η γιορτή που διοργάνωσε η Οργάνωση Μελών Κηφισιάς το Σάββατο 25 Απριλίου 2015,  στα κομματικά γραφεία της, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.  Αφορμή της εκδήλωσης ήταν η συμπλήρωση τριών μηνών από την εκλογική νίκη της 25ης  Ιανουαρίου 2015 και η έναρξη ανοίγματος του κόμματος στην κοινωνία, με καμπάνια εγγραφής νέων μελών

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, από πλευράς κυβέρνησης, ο υπουργός Εργασίας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πάνος Σκουρλέτης, που τυγχάνει μέλος της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κηφισιάς και ο υπουργός Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκος Βούτσης, που κατοικεί στον συγκεκριμένο Δήμο.

Από πλευράς της δημοτικής αρχής παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κηφισιάς Δημήτρης Μωράκης,  η  δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας Κατερίνα Καραλή,  ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Συνεργασία, Παναγιώτης Κανακάκης, με  τους δημοτικούς συμβούλους Γιώργο Σκορδίλη και Γιάννη Τσαγκάρη, καθώς επίσης και τον συντονιστή του Δ.Σ. της παράταξης, Ηλία Νομπιλάκη.

Στην εκδήλωση ήταν, επίσης, παρόντες ο νέος συντονιστής της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κηφισιάς, Στάθης Γρίβας και η συντονίστρια της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Βόρειας Αθήνας, Αγγελική Παπάζογλου.

Οι υπουργοί, που παρέμειναν σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, “είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους συμπολίτες μας και να επιβεβαιώσουν την πρόθεση της κυβέρνησης να μην υποχωρήσει από τις “κόκκινες” γραμμές που έχει θέσει, επιδιώκοντας ταυτόχρονα  ένα έντιμο συμβιβασμό. Ο κόσμος συνεχίζει να στέκεται δίπλα στην κυβέρνηση, στηρίζοντάς την στο σκληρό αγώνα που δίνει ενάντια στους δανειστές  και που στοχεύει στην κατάργηση της λιτότητας, στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και στην παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας”.

Και η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής: “Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κηφισιάς καλεί όλους τους πολίτες να πυκνώσουν  τις γραμμές του κόμματος, με στόχο να  “γράψουμε  όλοι μαζί τη δική μας σελίδα στην ιστορία”: Συμμετέχουμε – Ελέγχουμε – Στηρίζουμε – Διεκδικούμε”.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet