Συνεδρίαση Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς στις 4 Μαρτίου
Πολιτική

Συνεδρίαση Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς στις 4 Μαρτίου

Τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019 στις 18:30 στην αίθουσα «Σ. Βόλκος» στο δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης).

Στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Επί αιτήσεως χορήγησης παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής και μουσικών οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Κολοκοτρώνη αρ. 21 με την επωνυμία «Alfivar Εστιατόρια ΕΠΕ» και με διακριτικό τίτλο «Twenty One».
  2. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση παραβολικού καθρέπτη επί της οδού Αλωνίων έναντι της εισόδου – εξόδου του υπόγειου χώρου στάθμευσης της πολυκατοικίας στον αρ. 6, στο Ο.Τ. 26 στην Κηφισιά».
  3. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση παραβολικού καθρέπτη επί της οδού Μ. Μπότσαρη στη συμβολή της με την οδό Αγ. Βαρβάρας στην Κηφισιά».
  4. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί του πεζοδρομίου της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη αρ. 17, στο Ο.Τ. 119 του Δήμου Κηφισιάς».
  5. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί του πεζοδρομίου της οδού Τατοΐου, στη συμβολή της με την οδό Παν. Τσαλδάρη, στο Ο.Τ161 στην Κηφισιά».
  6. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Μονοδρόμηση της οδού Εσπέρου στο τμήμα μεταξύ των οδών Χ. Τρικούπη και Χελιδονούς, της οδού Πλειάδων στο τμήμα μεταξύ των οδών Χ. Τρικούπη και Αριστείδου και της οδού Θεμιστοκλέους σε όλο το μήκος της».
  7. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Μονοδρόμηση της οδού Δειράδων, στο τμήμα μεταξύ των οδών Κηφισού και Πηγών, μπροστά από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς».
  8. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Διαμόρφωση πεζοδρομίων και θέσεων παρόδιας στάθμευσης επί της οδού Διονύσου, στο τμήμα μεταξύ των οδών Κρήτης και Γορτυνίας στα Ο.Τ. 215Α και 311 του Δήμου Κηφισιάς και μεταφορά περίπτερου σε νέα θέση».
  9. Έγκριση ή μη της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Αντιδρόμηση της οδού Ελπίδος στην Κηφισιά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet