Συνεδριάζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς στις 4 Ιουλίου
Πολιτική

Συνεδριάζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς στις 4 Ιουλίου

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016, στις 19:00, στην αίθουσα «Σ. Βόλκος» του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Χορήγηση προέγκρισης Άδειας Ίδρυσης και Λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση μαζικής εστίασης πρόχειρου γεύματος (αναψυκτήριο) – Επιχείρηση αναψυχής (καφετέρια) επί της οδού Μαρίνου Αντύπα αρ. 2, στην Κηφισιά, στον Σταθάκη Μιχαήλ του Γεωργίου.
  2. Χορήγηση προέγκρισης Άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση λιανικής διάθεσης χονδρικού και λιανικού εμπορίου (κρεοπωλείο – κατεψυγμένα προϊόντα), επί της οδού Μακεδονίας αρ. 21, στην Κηφισιά, στον Φωτόπουλο Νικόλαο του Γεωργίου.
  3. Χορήγηση προέγκρισης Άδειας Ίδρυσης και Λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος Επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και προσφοράς πρόχειρου γεύματος (κυλικείο – αναψυκτήριο) εντός γυμναστηρίου, επί της οδού Καλυφτάκη αρ. 74, στην Κηφισιά, στην υπό σύσταση εταιρεία με την επωνυμία «Γ. Ψαρός και Σια Ε.Ε.».
  4. Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικής στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Ιλισίων αρ. 27, στην Κηφισιά, στην εταιρεία «ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΡΤΟΥ Α.Ε.», με διακριτικό τίτλο «Ψαράκια».
  5. Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικής στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Κασσαβέτη & Λεβίδου αρ. 1, στην εταιρεία «ΚΑΣΣΑΒΕΤΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ Α.Ε.», με διακριτικό τίτλο UE PIZZA BAR.
  6. Μεταφορά της Λαϊκής Αγοράς η οποία πραγματοποιείται στην οδό Ερυμάνθου στην Κηφισιά, σε νέο σημείο.
  7. Μεταφορά της Λαϊκής Αγοράς η οποία πραγματοποιείται στην οδό Μπακογιάννη στην Κηφισιά, σε νέο σημείο.
  8. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Δέσμευση θέσης στάθμευσης για φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων των εμπορικών καταστημάτων, επί της οδού Αγίου Τρύφωνος, στην Κηφισιά».
  9. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Δέσμευση θέσης στάθμευσης για φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων των εμπορικών καταστημάτων, επί της οδού Κυριαζή αρ. 38, στην Κηφισιά».
  10. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Μετατροπή θέσεων στάθμευσης του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης (ΣΕΣ) για αποκλειστική χρήση δικύκλων οχημάτων, επί των οδών Κυριαζή αρ. 30 και Λεβίδου αρ. 5, στην Κηφισιά».
  11. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Παραχώρηση θέσης στάθμευσης ΑΜΕΑ στην οδό Αυγής αρ. 60, στην Κηφισιά».
  12. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Παραχώρηση θέσης στάθμευσης τροφοδοσίας έμπροσθεν φαρμακείου που στεγάζεται επί της οδού Αχαρνών αρ. 15, στην Κηφισιά».
  13. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί της οδού Κύπρου αρ. 57, στην Κηφισιά».
  14. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση εμποδίων σχήματος Π, επί της οδού Κορυτσάς αρ. 5, στην Κηφισιά».
  15. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση προβολικού καθρέπτη επί της οδού Θεσσαλονίκης έναντι του αρ. 21, στο Ο.Τ. 352, στην Κηφισιά».
  16. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποτροπή της στάσης και της στάθμευσης επί της οδού Π. Τσαλδάρη, έναντι του αρ. 11, στην Κηφισιά».
  17. Έγκριση της τεχνικής μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την μείωση ταχύτητας των οχημάτων στην οδό Ελπίδος, στην Κηφισιά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet