Διαδικτυακή συναυλία της Φωτεινής Δάρρα στο πλαίσιο της 66ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς
Κοινωνία

Διαδικτυακή συναυλία της Φωτεινής Δάρρα στο πλαίσιο της 66ης Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς

Η Φωτεινή Δάρρα, με τους συνεργάτες της, δημιουργεί ένα πρωτότυπο πολιτιστικό γεγονός στον παλμό της νέας εποχής! Με την υπέροχη φωνή της ερμηνεύει με συναρπαστικό τρόπο ελληνικά και διεθνή τραγούδια εκπέμποντας σήμα μέσω live streaming για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με απoλύτως επαγγελματικές προδιαγραφές, από όπου μπορεί να βάλει ο νους μας, με φόντο το καλοκαιρινό ειδυλλιακό ελληνικό τοπίο.

Η έναρξη των καινοτόμων αυτών συναυλιών γίνεται από τον μαγικό χώρο του άλσους της Κηφισιάς, που είναι μια όαση ομορφιάς στην Αττική γη! 

Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσι της Ανθοκομικής Έκθεσης, με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δήμου, έπειτα από την πρόταση του προέδρου της, Γιάννη Παντελεάκη. 

Έχοντας στο πλάι της τον ενορχηστρωτή και πιανίστα Γιώργο Παπαχριστούδη, αλλά και μια ορχήστρα από σπουδαίους μουσικούς στην τρομπέτα, το τρομπόνι, τα κρουστά και το κοντραμπάσο-ηλεκτρικό μπάσο, θα μας προσφέρει μια απολαυστική νύχτα γεμάτη δροσερή μουσική και αισιοδοξία! 

Η συναυλία θα εκπέμψει απότην επίσημη ιστοσελίδα της Φωτεινής Δάρρα https://www.facebook.com/foteinidarra/, την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Κηφισιάς, καθώς και από άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που θα ανακοινωθούν σύντομα. Στόχος της συναυλίας είναι να προσφέρει μια ανάσα πολιτισμού στους δημότες στη δύσκολη εποχή που διανύουμε και να τους αγκαλιάσει με όποιον τρόπο μπορεί!

Σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία της προβολής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet