Μουσικό ταξίδι στα 60’s με τους θρυλικούς Charms για την έναρξη στα Μενάνδρεια 2020
Πολιτισμός

Μουσικό ταξίδι στα 60’s με τους θρυλικούς Charms για την έναρξη στα Μενάνδρεια 2020

Με αφορμή την έναρξη των Μενανδρείων 2020 με συναυλία από το συγκρότημα Charms, των 60’s, την Παρασκευή 28 Αυγούστου, στις 20:30, στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης), το ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» κάνει λόγο για «μία μοναδική μουσική βραδιά, που θα μας ταξιδέψει στον χρόνο».

Ειδικότερα, το Νομικό Πρόσωπο αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση:

Το θρυλικό συγκρότημα των 60’s ξανάρχεται στην Κηφισιά «για να βγάλουνε ψεύτη τον χρόνο τον κλέφτη», «για να μείνουμε πάντα παιδιά». Τι και αν σου φωνάζω «έλα πάλι έλα», «γλυκιά αγαπημένη». Μέσα μου όμως «το ξέρω θα ‘ρθεις», «γλυκό τρελοκόριτσο», μια και «έτσι είναι η ζωή». Ένα νοσταλγικό ταξίδι στα καλύτερα μας χρόνια τυλιγμένο μέσα στο φως της αθωότητας. Γιώργος Στρατής (drums – κρουστά), Τέρης Ιερεμίας (πλήκτρα – τραγούδι), Κώστας Νικολόπουλος (κιθάρα), Γιάννης Σαρόγλου, (μπάσο – τραγούδι). Μαζί τους η τραγουδίστρια Ηλέκτρα.

Σύμφωνα με τις οδηγίες περί ασφαλούς διεξαγωγής ακροαμάτων, θεαμάτων και παραστάσεων σε ανοιχτούς χώρους είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής προστατευτικής μάσκας από το ακροατήριο, ενώ επιβάλλεται η σταδιακή είσοδος και έξοδος ανά σειρά και η σταδιακή άφιξη του κοινού, με ώρα προσέλευσης 30 λεπτά πριν την έναρξη της κάθε εκδήλωσης. Επίσης, κατά την είσοδο και έξοδο θα πρέπει να τηρούνται ουρές με αποστάσεις 1,5 μέτρου, ενώ οι χώροι υποδέχονται μόνον καθήμενους και όχι όρθιους θεατές, οι οποίοι πρέπει σε όλη την διάρκεια του θεάματος να παραμένουν στις θέσεις τους, που δεν είναι αριθμημένες.

Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις, θα γίνεται μόνο με τηλεφωνικές κρατήσεις από την Τετάρτη 26/8 κατά τις ώρες 10:00 έως 14:00 (Δευτέρα – Παρασκευή), στον τηλ. αριθμό επικοινωνίας 210 8080527, ενώ ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να κάνει κράτηση έως δύο άτομα

Τέλος, για τις παραστάσεις 1/9 και 4/9 η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνεται από το δημοτικό κατάστημα της Εμμανουήλ Μπενάκη 3, από τις 10 π.μ. έως τις 2μ.μ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet