Ολοκληρώθηκε το 4ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Κηφισιάς
Πολιτισμός

Ολοκληρώθηκε το 4ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμου Κηφισιάς

Με την ξεκαρδιστική κωμωδία «Η λέσχη των τρελών» του Valentin Kataev ολοκληρώθηκε το 4ο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς.

Η Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Φυσιολατρικού Συλλόγου Δροσιάς πρόσφερε άφθονο γέλιο στους θεατές που γέμισαν την αίθουσα «Δήμαρχος Βασ. Γκατσόπουλος» του δημαρχείου για να απολαύσουν την παράσταση. Παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας», Αχιλλέας Κουρέπης, που απηύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό, ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας», Νικήτας Κόκκαλης, ο αντιδήμαρχος Εκάλης, Δημήτρης Λιανός, η πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Κηφισιάς, Ρένα Πολίτη, η πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Εκάλης, Λίλα Δραγώνα, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Παπαδόπουλος και τα μέλη του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού «Δημήτριος Βικέλας» Λίλα Παπαδημητρίου και Αγγελική Βαλασοπούλου.

Έτσι λοιπόν, το Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου ανανέωσε το ραντεβού του με το θεατρικό κοινό για την επόμενη χρονιά με την προσδοκία, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, «το επίπεδο των παραστάσεων να παραμείνει στα επίπεδα της φετινής χρονιάς, καθώς η προσέλευση των θεατών απέδειξε την αγάπη που υπάρχει στον Δήμο μας για την έβδομη τέχνη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet