Συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις στο πολιτιστικά πλούσιο Φεστιβάλ Κηφισιάς
Πολιτισμός

Συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις στο πολιτιστικά πλούσιο Φεστιβάλ Κηφισιάς

Συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις γνωστών καλλιτεχνών συνθέτουν τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του φετινού προγράμματος του Φεστιβάλ Κηφισιάς.

Την Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017, στις 21:00, στο αίθριο του δημαρχείου Κηφισιάς (Διονύσου & Μυρσίνης) έχουμε τη συναυλία με τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη Χρήστο Νικολόπουλο, στην οποία συμμετέχουν οι ταλαντούχοι Στέλιος Διονυσίου και Ζωή Παπαδοπούλου. Μια μουσική βραδιά αφιερωμένη στο καλό ελληνικό τραγούδι…

Μια βραδιά με πασίγνωστες μελωδίες από πολύ γνωστά κι αγαπημένα musicals όλων των εποχών, θα έχουν την τύχη να απολαύσουν την Παρασκευή 7 Ιουλίου, στις 21:00. στον ίδιο χώρο, με τον βαρύτονο Χρήστο Πρίφτη και τη σοπράνο Ντένια Λεβέντη…

Την Τρίτη 11 Ιουλίου, στις 21:00, στο αίθριο του δημαρχείου, οι μικροί μας φίλοι θα απολαύσουν την παιδική θεατρική παράσταση «Φάρμα του Διαδικτύου» ενώ την Τετάρτη 12 Ιουλίου, στις 21:00, στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου & Αγ. Αναργύρων 2 (Πλατεία Τσακπίνη), στη Νέα Ερυθραία, ο Χρήστος Θηβαίος θα μας χαρίσει μια μοναδική συναυλία… Από τις «Μέρες Αδέσποτες» στο «Σιδερένιο Νησί», 20 χρόνια δισκογραφίας και ο Χρήστος Θηβαίος συγκεντρώνει τις καλύτερες στιγμές του και παρουσιάζει ένα συναυλιακό πρόγραμμα γεμάτο συναίσθημα, μελωδία και σπουδαίες επιτυχίες.

Την Πέμπτη 13 Ιουλίου, στις 21:00, στο αίθριο του δημαρχείου, θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση «Η πόρνη από πάνω», του Αντώνη Τσιπιανίτη, με την Κατερίνα Διδασκάλου, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Πατρώνη.

Την Παρασκευή 14 Ιουλίου και ώρα: 21:00, στον ίδιο χώρο, έχουμε τη θεατρική παράσταση «Μαρία Στιούαρτ», του Φρίντριχ Σίλλερ, από το θέατρο Διάχρονο της Μαίρης Βιδάλη.

Ακολουθεί η συναυλία του ταλαντούχου και καταξιωμένου Μπάμπη Στόκα και της Βίκυς Καρατζόγλου, με τίτλο «Μ´ αγγίζεις και χαμογελάς», την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2017, στις 21:00, στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο Κηφισιάς (Λεωφ. Κηφισίας 192). «Μ´ αγγίζεις και χαμογελάς»: στίχος από τη νέα επιτυχία του Μπάμπη Στόκα, «Υπομονή» της Ελεάνας Βραχάλη και του Γιώργου Σαμπάνη. Τέσσερις λέξεις, που θα μπορούσαν να περιγράφουν την αισιοδοξία και την τρυφερότητα που χαρακτηρίζει τη συνάντηση του Μπάμπη και της Βίκυς.

Το Φεστιβάλ Κηφισιάς κλείνει με την θεατρική παράσταση «Μανωλάκης ο βομβιστής», του Αλέκου Σακελλάριου, σε σκηνοθεσία Κώστα Αρζόγλου… από την Κυριακή 23 Ιουλίου έως και την Τρίτη 25 Ιουλίου, στις 21:00, στο αίθριο δημαρχείου Κηφισιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet