Τα παιδιά στην Κηφισιά ζωγραφίζουν το άθλημα που τους άρεσε περισσότερο από το Αθλητικό Καλοκαίρι 2020
Αθλητισμός

Τα παιδιά στην Κηφισιά ζωγραφίζουν το άθλημα που τους άρεσε περισσότερο από το Αθλητικό Καλοκαίρι 2020

Οι διοργανωτές του Αθλητικού Καλοκαιριού 2020 ζήτησαν από τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα να αποτυπώσουν με μια ζωγραφιά τους το άθλημα που τους άρεσε περισσότερο, από αυτά που γνώρισαν κατά τη συμμετοχή τους σε αυτό, όπως μας ενημερώνει ο υπεύθυνος Αθλητισμού, δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς, Νικήτας Κόκκαλης.

Σκοπός αυτής της δράσης είναι, όπως λέει, να εκφραστούν τα παιδιά δημιουργικά και να αποτυπώσουν την εμπειρία τους αλλά και την προτίμησή τους, έτσι ώστε και να αναδειχθούν οι καλλιτεχνικές τους δεξιότητες, αλλά και ποιο άθλημα τα προσέλκυσε περισσότερο.

Τις ζωγραφιές θα εξετάσει αύριο Παρασκευή 17/7, «με την καλλιτεχνική του ματιά», ο πρώην διεθνής τερματοφύλακας, αλλά και ζωγράφος, Τάκης Οικονομόπουλος. Οι ζωγραφιές που θα ξεχωρίσουν, θα προβληθούν στη σελίδα του facebook του Νομικού Προσώπου «Δημήτριος Βικέλας».

Για τις τέσσερις καλύτερες ζωγραφιές θα δοθεί αναμνηστικό δώρο και η καλύτερη όλων θα αναρτηθεί έως το επόμενο Αθλητικό Καλοκαίρι στον πίνακα ανακοινώσεων του Ζηρινείου Σταδίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet