Τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας 12 Ιουνίου στη Λ. Κηφισίας, στην Κηφισιά, με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα να έχουν καταστραφεί ολοσχερώς και συνολικά έξι άτομα να έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο.
Το τροχαίο συνέβη στη συμβολή Κηφισιάς και Δηλιγιάννη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. Από τη σύγκρουση το ένα όχημα καρφώθηκε σε πινακίδα οδοσήμανσης και το δεύτερο εξετράπη προς το αντίθετο ρεύμα και καρφώθηκε στις λαμαρίνες που υπήρχαν γύρω από κλειστό βενζινάδικο, αφότου έπεσε πάνω σε φανάρι.
Από τα Ι.Χ., που έχουν μετατραπεί σε άμορφες μάζες σιδηρικών, απεγκλωβίστηκαν έξι άτομα τα οποία έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία. Άγνωστη είναι προς το παρόν η κατάσταση της υγείας τους.
Πηγή: reader.gr
Πραγματοποιήθηκε απεγκλωβισμός 4 ατόμων από 2 ΕΙΧ οχήματα, συνεπεία τροχαίου ατυχήματος στη συμβολή της Λεωφόρου Κηφισίας και Δηληγιάννη στην Κηφισιά Αττικής και παρελήφθησαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Επιχείρησαν 12 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 12, 2023

