Η Μ. Πατούλη στη γιορτή ανόδου της μεγάλης οικογένειας του ΚΑΟ Λυκόβρυσης
Αθλητισμός

Η Μ. Πατούλη στη γιορτή ανόδου της μεγάλης οικογένειας του ΚΑΟ Λυκόβρυσης

Δίπλα στη μεγάλη αθλητική οικογένεια του ΚΑΟ Λυκόβρυσης βρέθηκε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, επικεφαλής του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, το Σάββατο 13 Μαΐου 2017, στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ της Λυκόβρυσης, με αφορμή τη γιορτή ανόδου που διοργάνωσε ο πρόεδρος, Θωμάς Καλογεράκος και το Δ.Σ. της ομάδας.

Μέσα σε κλίμα εορταστικό και πανηγυρικό, καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους τόσο η ανδρική ομάδα, που κατάφερε να ανέβει στην Γ’ κατηγορία ΕΣΚΑ, αλλά και η πολύ ισχυρή ομάδα των Νεανίδων, που πήρε το «εισιτήριο» για την Α’ κατηγορία ΕΣΚΑ.

Η κα Πατούλη, αφού συνεχάρη τον πρόεδρο και το Δ.Σ της ομάδας, τους προπονητές και αθλητές, για την επίτευξη των υψηλών τους στόχων, αλλά και για το αξιόλογο επίπεδο αγωνιστικότητας που επέδειξαν και τη φετινή χρονιά, αλλά και τις οικογένειες των παιδιών που υπήρξαν οι γνήσιοι συμπαραστάτες της ανοδικής τους πορείας -εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων- προχώρησε στην εξής δήλωση:

«Θερμά συγχαρητήρια στη μεγάλη αθλητική οικογένεια του Δήμου μας, στον ΚΑΟ Λυκόβρυσης, για την άνοδο κατηγορίας ανδρών και νεανίδων. Θεωρώ ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να συμβάλλουμε και στην άνοδο του Δήμου μας. Μας κάνετε υπερήφανους διότι αποτελείτε φωτεινά παραδείγματα ομαδικότητας, διακεκριμένης αγωνιστικότητας, αναδεικνύοντας και εμπνέοντας θετικά και υγιή πρότυπα αθλητικού σεβασμού και αξιοσύνης για όλους τους νέους ανθρώπους».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet