Κάλεσμα στήριξης του ΚΑΟΛ από τον Γ. Θεοδωρακόπουλο
Αθλητισμός

Κάλεσμα στήριξης του ΚΑΟΛ από τον Γ. Θεοδωρακόπουλο

Καλή επιτυχία στον ΚΑΟ Λυκόβρυσης εύχεται ο δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, στην προσπάθειά της ομάδας για άνοδο στη Γ΄ κατηγορία της ΕΣΚ Αθηνών.

Ο Καλαθοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Λυκόβρυσης (ΚΑΟΛ) έχει μπει από την περασμένη εβδομάδα στους αγώνες μπαράζ που οδηγούν από τη Δ΄ στη Γ΄ κατηγορία της ΕΣΚ Αθηνών. Ήδη στον πρώτο αγώνα επικράτησε εκτός έδρας επί του Α.Ο. Λεοντείου στα Πατήσια.

Σήμερα, Μ. Τρίτη 11 Απριλίου, στις 21:15, ο ΚΑΟΛ δίνει εντός έδρας, στο κλειστό της Πεύκης, τον δεύτερο και πολύ κρίσιμο αγώνα με αντίπαλο τον Α.Ο. Βριλησσιακό, ο οποίος στην πρώτη αγωνιστική επικράτησε του Εθνικού Γ.Σ.

Ο επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης, της μεγαλύτερης αριθμητικά παράταξης της μειοψηφίας, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, ενώνει μαζί με τους ιθύνοντες του σωματείου την έκκλησή του προς τους φιλάθλους να δώσουν το «παρών» στο κλειστό της Πεύκης και να ενισχύσουν τους παίκτες στη δύσκολη προσπάθεια που κάνουν.

«Ο ΚΑΟΛ έχει εφέτος κάνει άλματα κι έχει δείξει ότι είναι δυνατός. Είναι ένα σωματείο νοικοκυρεμένο με ανθρώπους που δουλεύουν μεθοδικά. Καλή επιτυχία στα παιδιά. Θα είμαστε δίπλα τους» τόνισε ο πρώην δήμαρχος Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet