Μεγάλη εμφάνιση της Αναγέννησης Πεύκης στο Πανελλήνιο ΠΠ ΠΚ
Αθλητισμός

Μεγάλη εμφάνιση της Αναγέννησης Πεύκης στο Πανελλήνιο ΠΠ ΠΚ

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το νεοσύστατο σωματείο στίβου Αναγέννηση Πεύκης Γ.Σ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων (αθλητές 14 & 15 ετών) που διεξήχθη στη Χαλκίδα.

Η Μαριλένα Λιανοπούλου κατάφερε, με εξαιρετική τακτική αλλά και μαχητικότητα, να τερματίσει δεύτερη στον τελικό των 1.000μ. παγκορασίδων, με επίδοση 3.06.12. Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρει ο σύλλογος, η συγκεκριμένη αθλήτρια είναι μόλις 14 ετών και συνέτριψε το προηγούμενο ρεκόρ της (3.12.89), ενώ βέβαια σφραγίζει και την ιστορία του σωματείου ως η πρώτη αθλήτρια που κατακτά πανελλήνιο τίτλο.

Στους ίδιους αγώνες, όμως, είχαν προκριθεί και άλλοι αθλητές της Αναγέννησης Πεύκης και συγκεκριμένα, ο Επαμεινώνδας Mπάκουλας στα 150μ.  παμπαίδων κατετάγη 15ος, με 18.39 και στο ίδιο αγώνισμα ο Ευάγγελος Φλασκής 20ος, με 19.91.

Στις παγκορασίδες στα 80μ. η Ειρήνη Μουρατιάδη κατετάγη 31η, με 11.06 και η Κωνσταντίνα Ζαμινού 36η, με 11.11.

Το σωματείο έλαβε μέρος και στις σκυταλοδρομίες.

Στα 4Χ80μ. παγκορασίδων με τις Βενιαμίν, Χουσίδη, Ζαμινού και Μουρατιάδη, η Αναγέννηση Πεύκης κατετάγη  στην 30ή θέση, με 43.66, ενώ στα 4Χ300μ παμπαίδων. με τους Φλασκή, Δεβελέκο, Μπουντρά και Μπάκουλα κατετάγη στην 23η θέση, με επίδοση 2.58.11.

Τους αγώνες στη Χαλκίδα παρακολούθησαν πολλά μέλη του Δ.Σ. του σωματείου, πλήθος γονέων,αλλά και αθλητές που ήρθαν στο στάδιο της Χαλκίδας για να ενθαρρύνουν τους συναθλητές και φίλους τους.

Η αγωνιστική παρουσία του σωματείου, συνολικά στον πρώτο χρόνο λειτουργίας του κρίνεται ιδιαίτερα εντυπωσιακή, αλλά οι συνθήκες με τις οποίες προπονήθηκαν τα παιδιά της Αναγέννησης Πεύκης «ήταν επιεικώς απαράδεκτες και άνισες», σημειώνει ο σύλλογος των Βορείων Προαστίων, για να προσθέσει:

«Το ΠΕΑΠ (σ.σ.: Νομικό Πρόσωπο Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός) δυστυχώς -και παρά τις επανειλημμένες επιστολές της διοίκησης του σωματείου- δεν παραχώρησε, από συστάσεως του σωματείου μέχρι και σήμερα, ούτε ώρες προπόνησης στο σωματείο ούτε και χώρο για να στεγαστεί, διαχωρίζοντας έτσι τα σωματεία στίβου της περιοχής και δείχνοντας το άδικο πρόσωπο σε περισσότερα από 120 μικρά παιδιά της Πεύκης. Ευελπιστούμε ότι, έστω και καθυστερημένα, η νέα διοίκηση του ΠΕΑΠ θ’ αποκαταστήσει αυτή την αδικία και την έλλειψη ισονομίας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet