Οικονομικός ελεγκτής της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αθλητικού Τύπου ο Γ. Θεοδωρακόπουλος
Αθλητισμός

Οικονομικός ελεγκτής της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αθλητικού Τύπου ο Γ. Θεοδωρακόπουλος

Ο επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών Πεύκης – Λυκόβρυσης, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, αμέσως πετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τη θέση του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, αναχώρησε για τη Λωζάνη για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα, ως πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ), στο 82ο Διεθνές Συνέδριο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αθλητικού Τύπου (AIPS). Εκεί ανακοινώθηκε επισήμως ότι μαζί με τον πρόεδρο των Δανών δημοσιογράφων αναλαμβάνουν, ως ανεξάρτητη αρχή, τον έλεγχο των οικονομικών της AIPS.

Η επιλογή του κ. Θεοδωρακόπουλου έγινε, σύμφωνα με ανακοίνωσή του, μεταξύ δεκάδων υποψηφίων με αξιολόγηση των σπουδών του, αφού είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, την εμπειρία του σε διάφορες θέσεις αυξημένης ευθύνης και την άριστη διεύθυνση μεγάλων αθλητικών γεγονότων, ενώ γνωρίζει πολύ καλά και την εσωτερική λειτουργία της AIPS, της οποίας έχει διατελέσει δύο τετραετίες αντιπρόεδρος.

Στη Λωζάνη ο κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος επισκέφτηκε το Ολυμπιακό Μουσείο με τους θησαυρούς των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων και είχε την ευκαιρία να συναντήσει προσωπικότητες του Παγκόσμιου Αθλητισμού. Επιπλέον ενημερώθηκε από συναδέλφους του δημοσιογράφους ξένων χωρών για μεθόδους άθλησης των πολιτών σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης.

«Θέλουμε η πόλη μας να ανοίξει νέους δρόμους στη μαζική άθληση, καθώς και στη στήριξη των ακαδημιών στα διάφορα αθλήματα με όσο γίνεται χαμηλότερο κόστος για τον οικογενειακό προϋπολογισμού» ανέφερε ο πρώην δήμαρχος Πεύκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet