Στον 23ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Δάσους Μορέλλα η Μ. Πατούλη-Σταυράκη
Αθλητισμός

Στον 23ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Δάσους Μορέλλα η Μ. Πατούλη-Σταυράκη

Τιμώντας τη μνήμη του αθλητή στίβου Αναστάσιου Μιζηκάκη η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη- Σταυράκη, παραβρέθηκε στον 23ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου που πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 22 Απριλίου 2018 στο Άλσος Κατσίμπαλη Μορέλλα στην Πεύκη.

«Οι αξίες του “ευ αγωνίζεσθαι”, αλλά και της συλλογικότητας που αποπνέει ο Αθλητισμός μπορούν να εμπνεύσουν μικρούς και μεγάλους καθημερινά και να αποτελέσουν γόνιμο παράδειγμα θέλησης, πίστης και δημιουργικότητας» τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή της η κ. Μ. Πατούλη-Σταυράκη, η οποία εξήρε το παράδειγμα της οικογένειας Μιζηκάκη που εκδηλώνεται κάθε χρόνο με την ενεργή συμμετοχή τους στον αγώνα.

«Μέσα από τον προσωπικό τους πόνο αναδεικνύουν σε όλους μας το ψυχικό μεγαλείο και την ανωτερότητα του ήθους τους, δίνοντας τα ερεθίσματα στους νέους να συνεχίσουν να αθλούνται και να αγωνίζονται με αυτοπεποίθηση στη ζωή τους» ανέφερε μεταξύ άλλων η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος, ενώ παράλληλα πρότεινε την ενίσχυση και διεύρυνση του διαχρονικού αυτού αθλητικού θεσμού με την αρωγή του Δήμου.

Η κ. Πατούλη-Σταυράκη συνομίλησε με τα μέλη της οικογένειας Μιζηκάκη, με δεκάδες συμπολίτες της, ενώ συνεχάρη όλα τα παιδιά και τους μαθητές της που συμμετείχαν στον αγώνα, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «αποτελούν τον αέναο φάρο ελπίδας και προοπτικής κάθε τοπικής κοινωνίας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet